• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2021

16:20

OTKRIVENA JEZIVA PROŠLOST BAJDENOVOG SINA! Alkohol probao sa osam godina, krek pušio svakih petnaest minuta... a, zahvaljujući NJOJ se izvukao!

Vesti

OTKRIVENA JEZIVA PROŠLOST BAJDENOVOG SINA! Alkohol probao sa osam godina, krek pušio svakih petnaest minuta... a, zahvaljujući NJOJ se izvukao!

Podeli vest

Hanter Bajden, sin američkog predsednika Džoa Bajdena, napisao je eksplozivnu autobiografiju "Lepe stvari" i u njoj detaljno opisao svoju zavisnost od droge i alkohola. Knjiga, koja izlazi 6. aprila već je postala apsolutni hit

Hantger Bajden, 51-godišnji pravnik, je na 255 stranica knjige, za kojom već vlada pomama i jagma, piše o svojoj zavisnosti od droga i alkohola ali i o tragedijama koje su ga zadesile - smrti majke i brata Boa.

Posebnu zahvalnost dobila je njegova supruga, južnoafrička režiserka Melisa Koen sa kojom je nedavno dobio sina i za koju kaže da ga je posle deset godina lutanja stramputicama izvukla.

U autobiografiji, Bajden piše o tome kako je alkohol prvi put probao kao 8-godišnjak kada se dočekao čaše šampanjca na žurci kojom je njegov otac slavio ponovnu pobedu na izborima za Senat.

Prvo pijanstvo kao maloletnik

Prvi put se napio kao 14-godišnjak, a za vreme studija na Džordžtaunu i Jejlu se nije ni treznio.

Prijavio se na odvikavanje kada je već bio trostruki otac ali je pokleknuo u avionu, kada je od stjuardese naručio koktel i do kraja leta slistio još tri. Ne krije da je uvek bio sklon alkoholu ali kaže da ga je definitivno dotukla smrt starijeg brata Boa, državnog tužioca koji je kao 46-godišnjak preminuo od glioblastoma, zloćudnog tumora mozga.

Foto: reuters

Dž i Hanter Bajden

Tada mu se definitivno raspao brak: i to zbog veze sa udovicom pokojnog brata, koja je jedina, kako je izjavio, mogla da razume njegovu tugu i bol.

Uz to se navukao i na kokain i na njegov mnogo jeftiniji derivat krek koji je kupovao na ulici: njegova dilerka je bila sredovečna beskućnica, čije ime u knjizi nije želeo da objavi. Ali se nada da će mu se nakon objavljivanja knjige javiti - ako je još živa - da joj pomogne, što smatra svojom misijom.

- Trošio sam hiljade dolara nedeljno na krek, a Rea (pseudonim dilerke) se uselila kod mene na pet meseci -napisao je u autobiografiji i opisao događaj kad mu je diler u Los Anđelesu uperio pištolj u glavu, ali i kako je od Ree naučio kako da kuva drogu.

Uzimao drogu na svakih 15 minuta

- Uopšte nisam spavao, a u najgorem razdoblju krek sam pušio svakih petnaest minuta - naveo je on i dodao kako je tada konstantno odbijao svaku pomoć koju su pokušali da mu pruže užasnuti otac i pomajka Džil.

- Ne bih se izvukao da nisam upoznao Melisu Koen. Imala je iste oči kao moj pokojni brat, a nakon nedelju dana poznanstva bilo mi je jasno kako ću uz nju pobediti demone svoje zavisnosti - napisao je Hanter Bajden i objasnio zašto je svoju autobiografiju naslovio "Lepe stvari".

- Bila je to mantra moga brata za vreme bolesti: usprkos najgorim prognozama lekara, Bo je do svog posljednjeg dana znao da ceni neizmernu lepotu života i sveta. Zahvaljujući njemu i Melisi sam preživio i ispunio zavet koji sam bratu dao na samrtnoj postelji - naveo je Hanter Bajden.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija