• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

15.05.2021

18:34

PENTAGON OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK! Ratna mornarica zabeležila kako NLO uranja u Tihi okean! /VIDEO/

Vesti

PENTAGON OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK! Ratna mornarica zabeležila kako NLO uranja u Tihi okean! /VIDEO/

Podeli vest

Nedavno objavljeni snimak misterioznog letećeg objekta, koji je nastao u blizini obale Kalifornije, je autentičan, potvrdilo je američko ministarstvo odbrane

Pentagon je naveo da je snimak loptastog objekta zabeležen sa jednog od ratnih brodova mornarice i da je istraga u toku.

Snimak je objavio poznati američki filmski umetnik Džeremi Korbel. Na zrnastom snimku načinjenom infracrvenom kamerom, vidi se okrugli objekat kako lebdi iznad okeana pre nego što padne u vodu.

Nedugo pošto je video počeo da cirkuliše društvenim mrežama, iz Pentagona su potvrdili njegovu autentičnost.



​- Mogu da potvrdim da je video snimio pripadnik mornarice i da je u toku istraga o tom slučaju - saopštila je Susan Gof, portparolka mornarice.

Istragu o ovom slučaju vodi specijalna grupa za neidentifikovane fenomene u vazduhu (UAPTF) formirana kao deo obaveštajnih struktura Pentagona.

Na snimku se čuju i glasovi mornara, koji su veoma iznenađeni onim što vide, a jedan od njih govori drugom da zabeleži mesto gde je objekat pao u okean.

Džeremi Korbel, koji se pored umetnosti, bavi i pravljenjem dokumentaraca o NLO, tvrdi da je video snimljen blizu San Dijega 2019. godine. Kako kaže, snimak je nastao u komandnom centru ratnog broda „Omaha“.



On je objavio i navodne zapisnike sa vojnog sastanka o tom pitanju, na kojima se vidi da su pokušaji da se olupina objekta nađe u vodi posle pada bili bezuspešni, prenosi RT.

Pentagon je ranije saopštio da je ukinuo svoj program za praćenje NLO, ali je prošle godine, u izveštaju Senatu, objavljeno kako je taj posao nastavilo drugo telo, UAPTF. Senat je tom telu naložio da objavi svoje izveštaje o NLO do juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija