• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

15.08.2021

19:45

PROCURELO! MERKELOVA U KIJEV NOSI PREDLOG KOJI ĆE ODREDITI SUDBINU UKRAJINE I RUSIJE! Donbas na nogama, za njih je ovo ključni trenutak!

Vesti

PROCURELO! MERKELOVA U KIJEV NOSI PREDLOG KOJI ĆE ODREDITI SUDBINU UKRAJINE I RUSIJE! Donbas na nogama, za njih je ovo ključni trenutak!

Podeli vest

Politikolog Vadim Karasev ukazao je na glavnu poruku ukrajinske posete nemačke kancelarke Angele Merkel, koja preti da ozbiljno utiče na sudbinu Donbasa, Ukrajine i Rusije

Predstojeća poseta nemačke kancelarke Angele Merkel Kijevu ima sve šanse da dovede do normalizacije situacije u Donbasu.

Do ovog zaključka može se doći nakon čitanja mišljenja politikologa Vadima Karaseva. On je govorio o tome šta će Merkelova ponuditi predsedniku Vladimiru Zelenskom za Donbas.

Ekspert je objasnio da je Berlin voljan da pristane na desetogodišnji ugovor o tranzitu ruskog gasa kroz Ukrajinu. Međutim, u zamenu za ovo, zahtevaće od ukrajinskog rukovodstva stvarnu primenu svih tačaka "Minskih sporazuma".

- Ukrajina može dobiti desetogodišnji ugovor, tranzitni ugovor za ruski gas preko ukrajinske GTS u Evropu, ali u zamenu za primenu„ Štajnmajerove formule - rekao je Karasev u tom pogledu.

KRAJ!TAKO TO IDE KADA VERUJEš AMERIMA, ENGLEZIMA, NATO... Predsednik Avganistana pobegao, zamlju prepustio talibanima!

Ekspert je primetio da uslovi ovog posla, koji će Merkelova ponuditi Kijevu, nisu novi. Oni su bili tema razgovora tokom „posete Zelenskog Merkelovoj, pa Merkel-Bajden, pa ponovo Merkelove u Kijevu u poseti Zelenskom".

Politikolog je podsetio da je Nemačka uspešno rešila problem "Severnog toka 2" uprkos ekonomskom ratu sa Amerikom.

TALIBANI UPALI U PREDSEDNIČKU PALATU, GORI AERODROM U KABULU Gusti dim se nadvio nad gradom, AMBASADA SAD POD UZBUNOM - obustavila sve aktivnosti!

"Severni tok 2" će napraviti preokret moći u Evropi. Rusija i Nemačka su već formirali tajnu alijansu pa se očekuje da će je iskoristiti u narednom periodu za uvećanje moći u Evropi.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 2 godine

Ona je tamo zbog Smita da moli Rusiju da ga prihvate. Nikakvu sudbinu Rusije ona niti bilo ko sa zapada nemoze odrediti, samo Ruski narod.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija