• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

08.10.2021

07:00

ZAŠTO RUSI NISU OBORILI UKRAJINSKI NAORUŽAN DRON "BAJRAKTAR TB2" KOJI JE PREŠAO PREKO KRIMA?! Odgovor je i više nego zapanjujuć!

Vesti

ZAŠTO RUSI NISU OBORILI UKRAJINSKI NAORUŽAN DRON "BAJRAKTAR TB2" KOJI JE PREŠAO PREKO KRIMA?! Odgovor je i više nego zapanjujuć!

Podeli vest

Službe za praćenje avionskih kretanja "Flightradar24" angažovane na praćenju situacije u vazdušnom prostoru zabeležile su kršenje ruske državne granice ukrajinskim višenamenskim napadnim i izviđačkim dronom Bayraktar ??TB2 na poluostrvu Krim

Prema predstavljenim materijalima, dron je ušao u vazdušni prostor Krima, prešao poluostrvo dijagonalno i krenuo ka Turskoj.

Ipak, kako se ispostavilo, radilo se o posebnoj provokaciji uperenoj protiv Rusije - bespilotna letelica ne samo da nije narušila granice vazdušnog prostora zemlje, već u stvari i sama bespilotna letelica nije postojala.

(VIDEO) POČELO SUĐENJE 100-GODIŠNJEM NACISTI, POMAGAO JE U UBISTVU 3,5 HILJADA ZAROBLJENIKA?! Pravda je spora, ali...

Uprkos objavljenim snimcima rute leta ukrajinskog drona Bayraktar ??TB2, stručnjaci skreću pažnju na činjenicu da bespilotna letelica jednostavno nije mogla da pređe tako veliku udaljenost.

Osim toga, stručnjake nimalo ne zbunjuje ova činjenica, već činjenica da dron sa navedenim ICAO kodom pripada potpuno drugom dronu. On je popodne primećen u oblasti Dardanela.

(VIDEO) ŠTA JE OVO, HRVATI PORUČILI AMERIMA - NE MEŠAJTE SE! Francuski lovaci "rafal" svađaju saveznike i prijatelje!

Očigledno, dron zaista nije leteo ni na teritoriji Ukrajine, ni u vazdušnom prostoru Rusije. To ukazuje na činjenicu da govorimo o provokaciji radi diskreditacije ruske vojske, izveštavaju ruski mediji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17