• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

19.11.2021

07:00

(VIDEO) KREMLJ UPOZORAVA! AMERI, ZAUSTAVITE SE DOK JE VREME! USIJANE GLAVE U UKRAJINI, KOJE VAS SLEDE, IZAZVAĆE KATASTROFU U DONBASU!

Vesti

(VIDEO) KREMLJ UPOZORAVA! AMERI, ZAUSTAVITE SE DOK JE VREME! USIJANE GLAVE U UKRAJINI, KOJE VAS SLEDE, IZAZVAĆE KATASTROFU U DONBASU!

Podeli vest

Pokušaj ukrajinskih vlasti da sukob u Donbasu reše nasiljem bio bi korak ka još jednoj katastrofi, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov

Peskov je precizirao da Alijansa šalje u Ukrajinu najnovije sisteme naoružanja, odnosno da tu zemlju „pumpa" oružjem, što stimuliše Kijev da pokuša da reši problem na jugostoku zemlje vojnim metodama.

- Sve to podstiče usijane glave u Ukrajini da misle kako da u uslovima zastoja Minskih sporazuma reše problem Donbasa vojnim metodama, odnosno da načine još jedan korak ka novoj katastrofi - istakao je portparol Kremlja.

Ranije je samoproglašena Luganska Narodna Republika saopštila da su ukrajinske snage bezbednosti otvorile vatru na industrijsko-pedagošku tehničku školu iz teške artiljerije.

HRVATI SPREMAJU NOVU "OLUJU", ALI OVAJ PUT NA KIM?! PLENKOVIĆ I KURTI POSTIGLI "VOJNI DIL"! Uzalud vam trud, Srbija je sada jača i od vas i Albanaca!

Prema rečima zaposlenih, granate su uletele pravo u menzu u kojoj su u tom trenutku ljudi jeli, među kojima i studenti. Kako su naveli, počela je panika, a neki su i padali u nesvest.

Ranije je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov izjavio da planovi Vašingtona da naoruža Kijev ne pomažu smanjenju tenzija u Donbasu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17