• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

27.12.2021

12:11

KADIROV NUDI DVA SCENARIJA ZA UKRAJINU, SAMO DA PUTIN DA ZELENO SVETLO! Čečenski lider siguran da predsednik Rusije neće dozvoliti ključnu stvar!

Vesti

KADIROV NUDI DVA SCENARIJA ZA UKRAJINU, SAMO DA PUTIN DA ZELENO SVETLO! Čečenski lider siguran da predsednik Rusije neće dozvoliti ključnu stvar!

Podeli vest

Lider Čečenije Ramzan Kadirov siguran je da predsednik Rusije Vladimir Putin neće dozvoliti zapadnim državama da otvore svoje vojne baze u Ukrajini

– Kijev će za Zapad biti mesto gde će moći da rasporedi svoje vojne baze i diktira svoje uslove našoj državi. Siguran sam da naš predsednik to neće dozvoliti. Mi smo pešadija koja je spremna da bez problema izvrši postavljene zadatke – rekao je Kadirov na godišnjoj konferenciji za štampu.

On je naglasio da Kijev vodi antirusku politiku.

– Ukrajinsko problematično pitanje čak nije nivo predsednika, već moj. Da meni narede, ja bih to odavno rešio. Ili bi Ukrajini pridružio Čečeniji ili bih je odavno zauzeo. Rešio bih problem. Ipak, postoje državni normativno-pravni sporazumi koji ne predviđaju takva rešenja. Međutim, ja sam siguran da, ako gospodin Zelenski i njegov tim nastave ovako da se ponašaju Ukrajina će se priključiti našoj državi – dodao je Kadirov, naglasivši da izražava svoje lično mišljenje.

Kijev i zapadne države u poslednje vreme izražavaju zabrinutost zbog navodnog intenziviranja „agresivnih dejstava“ Rusije u blizini granica Ukrajine. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da Rusija premešta trupe unutar svoje teritorije i po sopstvenom nahođenju. Prema njegovim rečima, to nikome ne preti i ne treba nikoga da brine. Moskva je više puta izražavala zabrinutost zbog povećavanja snaga NATO-a u Evropi.

Kremlj je isticao da Rusija ni za koga ne predstavlja pretnju, ali da neće zanemarivati dejstva koja su potencijalno opasna po njene interese. U Rusiji su ove optužbe u više navrata demantovane, ističući da se uglavnom koriste kao izgovor za dovođenje više snaga i tehnike NATO-a na granice zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isabella

pre 2 godine

POZDRAV SVIMA, VOLET ĆU PODIJELITI SVOJE SVJEDOČANSTVO SA SVIMA,.. prije nekoliko mjeseci moj muškarac me ostavio zbog druge dame. Toliko ga volim i jedino o čemu sam mogla razmišljati je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali nijedan nije uspio. Odlučio sam čitati na internetu i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali rezultat je bio isti. Gotovo sam odustala dok nisam upoznala dr. Alabu, čaroliju koja me uvjerila u uspjeh i pročitala komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kada sam ga kontaktirao jer sam izgubio mnogo novca. uvjeravao me da je njegov rad 100% dobar i kada sam ga probala bila sam presretna jer se moj muškarac vratio u moju kuću... Sada je moj muškarac jako poslušan i više me voli. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je dao drugu priliku za sreću i ljubav, pokušao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam itko može pomoći da povratite ljubav i usmjeriti vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Kontaktirajte ga direktno na -Email- dralaba3000@gmail.com ...... Možete mu poslati i Whatsapp i viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. Živjeli.. ? ?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija