• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

09.02.2022

22:00

(VIDEO) SLOVACIMA PUN K... AMERA I NATO, NEĆE NA PUTINA I RUSIJU! ! Bratislava na nogama zbog okupacije, AKO VLADA NE POVUČE ODLUKU, SLEDI...

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) SLOVACIMA PUN K... AMERA I NATO, NEĆE NA PUTINA I RUSIJU! ! Bratislava na nogama zbog okupacije, AKO VLADA NE POVUČE ODLUKU, SLEDI...

Podeli vest

Predsednica Slovačke Zuzana Čaputova, zajedno sa liderom vladajuće koalicije Igorom Matovičem i ministrom odbrane Jaroslavom Nadom, obećala je ranije da ako ikada dođe do sklapanja ugovora sa američkim oruzžanim snagama, onda u zemlji mora da se sprovede referendum, i tek posle referenduma parlament može da ga ratifikuje

Međutim, vlast u Slovačkoj je pogazila svoju reč i dozvolila američkoj vojsci korišćenje vojnih aerodroma uz garantovani potpuni imunitet vojnika.

To znači da oružane snage SAD na teritoriju Slovačke mogu da dovoze sve vrste naoružanja, uključujući i nuklearno, bez provere od strane slovačke policije i vojske. Takođe su pripadnici američke vojske oslobođeni svake krivične i materijalne odgovornosti.

Proamerički TV kanal Markiza je naveo da je čak 66% stanovnika Slovačke protiv ovakvih sporazuma sa oružanim snagama drugih zemalja.

AMERI DIGLI FRKU OKO UKRAJINE, A FLOTU KONCENTRISALI HILJADE KILOMETARA DALEKO! Moskva prati najveću eskadru SAD još od Vjetnama!

Članovi vladajuće koalicije nisu dozvolili vrhovnom tužiocu Slovačke da govori, jer je on u javnosti poznat kao veliki protivnik takvih političkih poteza. Sve opozicione stranke u Slovačkoj su digle glas protiv ovakvog sporazuma i pozvale svoje pristalice na protest ispred zgrade parlamenta, dok poslanici vladajuće koalicije zbog straha i velikog broja demonstranata ne smeju da napuste zgradu parlamenta.

REPUBLIKA SRPSKA JE REALNOST, TO JE ZAVRŠENA PRIČA! Sarajevo će tek sada "uzeti na zub" Čovića i Hrvate! ISKREN, ILI NE, POGODIO JE U CENTAR!

U sali slovačkog parlamenta su za to vreme desničari istakli državnu zastavu Slovačke, dok su prozapadni poslanici istakli zastavu Ukrajine, ali nisu primetili da su je okrenuli naopako, dok im desničari nisu objasnili da to nije redosled boja na ukrajinskoj zastavi. Liberalni poslanici sa ukrajinskom zastavom su prvo polivani vodom, a zastava im jue na kraju oduzeta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

isi ste kao i ustase ,sta je dosao djavo po naplatu e da vidim sad dal necete uraditi sta vam taj NATO sljam trazi,zna se ona nasa ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija