• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2022

16:15

DŽORDŽ SOROŠ: Moramo zaustaviti Putina!

Vesti

DŽORDŽ SOROŠ: Moramo zaustaviti Putina!

Podeli vest

Američki biznismen i političar Džordž Soroš oglasio se povodom situacije u Ukrajini

- Svedočio sam transformaciji Ukrajine od otpadaka Sovjetskog Saveza do liberalne demokratije i otvorenog društva. Često je bila na udaru napada iz Rusije, ali je odolevala. Putinova najnovija dela i napadi na suverenitet svih zemalja koje su nekada pripadale Svojvetskom Savezu predstavljaju očigledno kršenja povelje Ujedinjenih Nacija i trebalo bi da budu sankcionisani. 

Dozvoljavajući Putinu da uspe u namerama šaljemo poruku zemljama širom sveta da nasiljem sve može da se postigne. Moramo stati iza Ukrajine kao što je ona ustala za nas - napisao je Soroš.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

OVO JE OCEKIVANO SVI KOJI VODE RATOVE PO SVETU MRZE RUSIJU...PITAM SE ZBOG CEGA.

ringispil

pre 2 godine

Ha,ha drtino matora imas ti preca posla, trazi sebi parcelu.

bitanga

pre 2 godine

Морамо!?... Ко мора?... Други народи за ваше интересе? Као и увек, кад видите густо бежите и остављате друге да за вас и ваше интересе ратују. Хм морамо.

Bike

pre 2 godine

Vidi, vidi ko nam se obraća. Najveći izazivač ratova. Ali UZBUNA neko ga osujetio.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17