• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

04.03.2022

22:28

IZ SAD TVRDE: Mi ne zagovaramo ubistvo lidera strane države!

Vesti

IZ SAD TVRDE: Mi ne zagovaramo ubistvo lidera strane države!

Podeli vest

Bela kuća ne zagovara promenu režima u Rusiji, rekla je danas portparolka američkog predsednika Džozefa Bajdena Džen Psaki

"Mi ne zagovaramo ubistvo lidera strane države ili promenu režima. To nije politika SAD", rekla je Psaki novinarima, javio je Rojters.

Prethodno je američki republikanski senator Lindzi Grejem pozvao da neko u Rusiji ubije predsednika Vladimira Putina.

"Jedini način da se ovo završi je da neko makne tog tipa (Putina). Učinili biste veliku uslugu sebi i celom svetu", napisao je Grejem na Tviteru.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milosav

pre 2 godine

„Mi se ne zalažemo za ubistvo lidera strane zemlje ili promenu režima. To nije politika Sjedinjenih Država“, rekla je portparolka Bele kuće Džen Psaki. Osim sto smo obesili Sadama izmasakrirali Gadafija i pokusali jedno 800 puta da ubijemo Kastra. Da ne nabrajam dalje, nadam se da ce vam kicma uskoro biti slomljena da vise ne terorisete ovaj svet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija