• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

05.03.2022

16:29

Ministar Kuleba izjavio da NATO nije onakav kakvim su ga Ukrajinci zamišljali: "NATO oseća strah..." NJIHOV STAV NE IZAZIVA POŠTOVANJE!

Vesti

Ministar Kuleba izjavio da NATO nije onakav kakvim su ga Ukrajinci zamišljali: "NATO oseća strah..." NJIHOV STAV NE IZAZIVA POŠTOVANJE!

Podeli vest

Ministar inostranih poslova Ukrajine Dmitrij Kuleba rekao je da NATO nije onakav kakvim su ga Ukrajinci zamišljali

I dodao je da stav alijanse o krizi u toj zemlji ne izaziva poštovanje.

"Želim da napravim jasnu razliku - postoji politički dogovor u NATO-u kako bi saveznici na bilateralnom nivou pomogli Ukrajini na svaki mogući način, ali sama alijansa kao organizacija je suštinski nestala. Moramo iskreno da govorimo o tome. Ukrajinci moraju jasno i pošteno da vide da NATO u stvari nije onakav kakvim su ga Ukrajinci zamišljali. Ako sutra promene stav – bravo. U međuvremenu, njihov stav ne izaziva poštovanje", rekao je Dmitrij Kuleba.

On je dodao da je najveće pitanje kakvu će cenu platiti Ukrajinci zbog neodlučnosti alijanse.

"Ovde problem nije samo za Ukrajinu, već i za sam NATO, samo što alijansa to još ne razume. Mogu pripadnici NATO-a i hiljadu puta da kažu da će se očajnički boriti za svaki pedalj svoje zemlje i da će jačati istočni bok NATO-a, ali kada ne odobravaju neke praktične odluke, onda Rusija vidi da su to samo reči. I ona razume da NATO oseća strah", rekao je ministar.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 2 godine

Narod vam dobar i napaćen , vi prodali taj isti narod za rad ličnog profita . dobiće te stare prangije i podsticaj da ginete do zadnjeg sa vama na čelu , ne trebate vi zapadu ni zašta drugo osim kao topovsko meso , prosto rečeno zaj..ali vas.

Milan

pre 2 godine

Čovek pokušava da uvuče NATO u rat sa Rusijom. Baš ga briga za svoj narod i ostatak čovečanstva. Eto kakvi tipovi uoravljaju Ukrajinom.

Pera

pre 2 godine

Nato ima strah .. ne zato sto su miroljubivi .. vec zato sto su se rusi dokopali nato planova i preduhitrili ih . .Nato zna da su u njihovim redovima spijuni i to ih najvise plasi .. pored same cinjenice da rusi znaju sta im se spremalo i da su spremni na ovakvu pa i vecu akciju u odbrani svoje zemlje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija