• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

08.03.2022

16:53

Amerika priznala: "Rusija nam je glavni rival u oblasti oružja za masovno uništenje!" NJIHOV NUKLEARNI POTENCIJAL SE ŠIRI!

Vesti

Amerika priznala: "Rusija nam je glavni rival u oblasti oružja za masovno uništenje!" NJIHOV NUKLEARNI POTENCIJAL SE ŠIRI!

Podeli vest

Američka obaveštajna služba pretpostavlja da će Rusija u doglednoj budućnosti ostati glavni konkurent Sjedinjenih Američkih Država u oblasti oružja za masovno uništenje (OMU), piše u izveštaju kancelarije direktora Nacionalne obaveštajne službe Avril Hejns.

„Procenjujemo da će Rusija ostati glavni i najsposobniji konkurent SAD u oblasti oružja za masovno uništenje u doglednoj budućnosti, imajući u vidu da proširuje i modernizuje potencijal svog nuklearnog naoružanja, kao i potencijal svog strateškog i nestrateškog oružja", pominje se u izveštaju.

Godišnji izveštaj američke obaveštajne službe o proceni pretnji objavljen je u ponedeljak. Sam izveštaj datira od 7. februara i pripremljen je na osnovu informacija dostupnih prema stanju na 21. januar.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Markoni

pre 2 godine

А шта су Американци замишљали...само они да тероришу друге земље...е па неће моћи...и Рује коње за трку имају..нема више самовоље...прошло је то време

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija