• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti

14.03.2022

17:30

ŠEF IZRAELSKE TAJNE SLUŽBE POSLAO PORUKU PUTINU! Pred vama je poslednja i presudna bitka, AKO JE IZGUBITE - novu NEĆETE IMATI!

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

ŠEF IZRAELSKE TAJNE SLUŽBE POSLAO PORUKU PUTINU! Pred vama je poslednja i presudna bitka, AKO JE IZGUBITE - novu NEĆETE IMATI!

Podeli vest

Bivši šef izraelske tajne službe Nativ Jakov Kedmi poslao poruku Rusiji i njenom rukovodstvu. Obraćenje je brutalno! Protiv vas vodi rat na uništenje. Ono sa Dostojevskim u Italiji - nije greška. Vi im svojim postojanjem smetate svuda. Zato su krenuli na vas. Veruju da je sad prilika

Portal Fakti je preneo najzanimljivije detalje iz obraćanja Kedmija Rusiji i ruskom narodu...  

Rat protiv Rusije - njegova poslednja faza - nije počeo 90-ih. Počeo je 1941-ve. Oni smatraju da vam više ništa nisu dužni. Rat je sada prešao na novi nivo. Vi ste sada van zakona! Vaša zemlja je van zakona! Vaša kultura! Vaši sportisti! Vaša istorija! Kako ćete živeti u tom bezakonju? Po zakonima koji se krše da bi vas ugušili?

Vi niste dužni da poštujete zakone koji za vas ne važe! Niste obavezni da poštujete nikakve njihove zakone! Sjedinjene Države ne poštuju nikakve i ničije zakone osim američkih! I za vas treba da postoje samo vaši zakoni! Za vas ne smeju postojati zakoni vaših neprijatelja koji su krenuli da vas unište!

U pravu je Lavrov da će nastupiti "vreme dijaloga". Ali, to će biti samo - ako vi pobedite!  Ako oni pobede - nikakvog „dijaloga" neće biti! Ako ustuknete makar i milimetar - sa vama niko neće razgovarati!"

Koliko puta ste razgovarali sa svim rukovodiocima zapadnih zemalja? Koliko puta ste im sve strpljivo i uljudno sve razjašnjavali? I šta? Kao glavom o zid! Oni na sve to ne reaguju. Zato što ne žele da shvate.

Ovo ne znači da sa njima ne treba razgovarati. Treba, ako pristojno zamole. Može im se objasniti i 105-ti put, ali ne treba da se ničemu nadate.

Zato što se protiv vas vodi rat na uništenje. Rat za uništenje vaše civilizacije, vaše kulture. Ono sa Dostojevskim u Italiji - nije greška. Vi im svojim postojanjem smetate svuda. U sportu, u kulturi, u nauci, u životu. Zato su krenuli na vas.

Oni smatraju da vam više ništa nisu dužni. Rat je sada prešao na novi nivo? Na kakav?

Vi ste sada van zakona! Vaša zemlja je van zakona! Vaša kultura! Vaši sportisti! Vaša istorija! Vi niste u zoni dejstva njihovih zakona.

ZAPAD OTEO RUSIMA POLOVINU ZLATNIH I DEVIZNIH REZERVI, MOŽE LI RUSIJA TO PREŽIVETI?! Moskva tvrdi da MOŽE, odgovor je već aktiviran..

A vi razmišljate: kako da živimo po zakonima koji za nas ne važe!

Kako ćete živeti u tom bezakonju? Po zakonima koji se krše da bi vas ugušili?

Kakav će biti vaš odgovor?

Vi niste dužni da poštujete zakone koji za vas ne važe! Niste obavezni da poštujete nikakve njihove zakone!

Sjedinjene Države ne poštuju nikakve i ničije zakone osim američkih! A vi?

I za vas treba da postoje samo vaši zakoni! Za vas ne smeju postojati zakoni vaših neprijatelja koji su krenuli da vas unište!

U ovom svetu bezakona radite samo ono što smatrate potrebnim za svoje samoočuvanje! Ne pokušavajte da preživite po njihovim zakonima!

Takva je današnja situacija. Takva je bila i juče, samo što su je maskirali. takva je bila i prekjuče, samo što vi niste hteli da to vidite.

Foto: Fotoilustracija/Pixabay

Sada vam oni pokazuju kako stvari realno stoje.

Kada tuku i maltretiraju rusko dete u školi u Francuskoj, to je zato što tamo smatraju da je došlo vreme da vam pokažu da je civilizacija za njih a ne i za Ruse. Tamo za vašu decu nema zakona.

Ni za vaše bolesne i invalide - nema zakona. Vi ste za njih parije. Toga treba da budete potpuno svesni.

MUDŽAHEDINI I TERORISTI SU DOBRODOŠLI, NE I PROFESOR MILOŠ KOVIĆ: Dodik jasan, to je atak muslimanskog Sarajeva na Srpsku - NEĆE PROĆI!

Za vas je u svemu što se sada događa u ovom surovom svetu jedino dobro što vam pokazuju ko ste i za šta vas drže. Vi ste dosad odbijali da to uvidite, a sada morate.

Predstavnici Rusije su verovali da u Francuskoj mogu biti "belci" ako dobro govore francuski, ako se razumeju u francuska vina i odlaze u parisku Operu, a oni vam demonstriraju da ste za njih prezreni Rusi i da vas više neće trpeti.

Ni sa vašim francuskim koji može biti bolji i od njihovog francuskog!

Odsad morate - da biste preživeli  u ovom skotskom svetu - uređivati svoj život. Ako zaista želite da opstanete. Drugi izlaz nemate!

U pravu je Lavrov da će nastupiti „vreme dijaloga". Ali, to će biti samo - ako vi pobedite! Ako oni pobede - nikakvog „dijaloga" neće biti! Ako ustuknete makar i milimetar - sa vama niko neće razgovarati!

Svaki vaš politički ustupak samo će podgrejati njihovo uverenje da vas mogu slomiti!

Kada oni popuštaju? Samo onda kada nemaju snage! Kada ih prisiljavaju.

Kada je bilo u istoriji da je Zapad dobrovoljno izlazio ususret Rusiji? Da to nije bilo 1945-te? Možda 1814-te?

Kada je Suvorov sa vojskom prelazio Alpe kroz Švajcarsku? Tada jesu!  Vi Zapad možete pobediti samo onda kada ih lišite i nade da vas mogu pobediti! Samo to je zalog da ćete preteći. A dok god na Zapadu veruju da vas mogu kad-tad pobediti, neće vas ostavljati na miru.

Neće tu ništa pomoći ubeđivanje da je nešto nepravedno ili nemoralno, da nije dobro. Jer, s kime vi govorite?

Sa drumskim razbojnicima koji su uvek pljačkali ceo svet!  Sa onima koji su pravili čudovišna zverstva kroz celu svoju istoriju i nastavljaju sa njima i u 21. veku.

VAŠINGTON PRETI KINI, NE SMETE POMOĆI RUSIJI NI NA KOJI NAČIN, U SUPROTNOM... Peking odgovara da će zaštiti i svoje kompanije i ljude...

Kada im vi ukazujete da postoji savest - oni vam se smeju. Vi to govorite piratima i drumskim razzbojnicima, sa naslinicima i lopovima, sa prevarantima i špekulantima  za koje ništa nije sveto. Za koje ne postoje nikakvi zakoni.

A vi im objašnjavate da ovo ili onije nije etično i kulturno! Ukazujete im da ono što čine nije u skladu sa „evropskom kulturom". Oni dok im to govore na vas gledaju kao na idiote! kao na korisne idiote koji mogu biti iskorišćeni.

Vi izlaz nemate. Da li da navede one reči iz Internacionale… one o poslednjem i presudnom boju? Vi izlaz nemate, zato prestanite da se prema tim lopovima i divljacima odnosite kao prema kulturnim ljudima! Oni protiv vas vode rat još od 1941-ve, a vi se iščuđavate - zašto sada podržavate (banderovce u Ukrajini)? Pa, koga oni tamo da podržavaju?

Foto: printscreen

Nemačka nacistička propaganda je za samo pet godina ubedila celu Nemačku da je ta zemlja suočena sa strašnom opasnošću uništenja,  da se protiv Nemačke sprema najstrašniji rat u istoriji i da će Nemci ako ne unište strašnog neprijatelja - Jevreje - sama biti uništena. Svi Nemci su u to verovali. I kada je sovjetska armija ulazila u Nemačku na kraju Drugog svetskog rata - Nemci su u to još verovali. Verovali su u to i dok su jevrejsku decu spaljivali u koncentracionim logorima. I to govori o snazi propagande i posledicama ispiranja mozgova. A Nemci su bili najobrazovaniji i najkulturniji narod Evrope.

KONAŠENKOV O USPESIMA RUSKE VOJSKE: OSLOBOĐENA POPASNAJA, UNIŠTENO DO 180 STRANIH PLAĆENIKA, OBOREN AVION I 11 DRONOVA... Kijev nije potvrdio tvrdnje Moskve

Dakle: ako je neko u Rusiji verovato da 35 godina ispiranja mozgova u Ukrajini neće dati rezultate koji tamo sada postoje - taj greši. Jer, ako je to bilo moguće izvesti sa Nemcima, zašto ne bilo moguće sa Ukrajincima, tim pre što je trajalo znatno duže?! Sa ovim što sada sa Zapada rade sa Ukrajinom - kada znaju da je ona vojno gotova - stvaraju pretpostavke za nastavak borbe nakon pada sadašnjeg režima u Kijevu!

Pretpostavke da nastave ono što izgube na bojnom polju. Rade to sa uverenjem da će te buduće bitke dobiti. Da će pobediti.

Vi vodite sada bitku za svoje preživljavanje. Vaši vojnici nastavljaju bitku koju su vodile njihove pradede. Pred vama je poslednja i presudna bitka. Ako je, ne dao Bog, izgubite - vi nove mogućnosti nećete imati!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
S U R D U K T O R

pre 2 godine

РЕАЛНА, БОЛНА И БРУТАЛНА ИСТИНА : ФАШИСТИЧКОМ ЈАЈЕТУ ЉУСКА ДЕМОКРАТИЈЕ ПУЦА - ЏЕМПЕР ЈЕ ПОЧЕО ДА СЕ ПАРА, А СЛОБОДНИ ЉУДИ СВЕТА КЛУПЧЕ НАМОТАВАЈУ - ЉУДСКО ПРАВО ЈЕ ЕЛИМИНИСАТИ ГЊИДЕ ДА СЕ ВАШКЕ НЕ ПОЈАВЕ ПОНОВО !!!

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Текст сам прочитао више пута. Морам да признам, да скоро, нисам прочитао снажније, искреније и мудрије од овог изреченог. Оно што ме чини неспокојним, је да сам у опису анти-руске хистерије препознао, скоро до поклапања, анти-спску шизофренију и хистерију од стране неких јајачки измишљених, непостојећих, лажних "народа", "држава"и "култура" са којима смо, на моју велику жалост,. дисали исти ваздух и живели у лудници отвореног типа под радним називом СФРЈ и СРЈ. Лудница јесте пропала, али пацијенти са различим дијагнозама, од крвата, преко шиптара, муслимана и црногораца и даље бауљају по неким својим мини лудницама убеђујући нас да ми нисмо нормални зато што смо свесни себе, своје еонске културе, историје и језика., а они нису свесни своје јајачке бесвести. Што би рекли, не смрди измет само зато да би знао да је измет него да не би угазио у њега. Да ли су вредни прљања ципела...

Dimitrije

pre 2 godine

Ponovo je nemoguće kod mts kablovskog operatera posetiti sajt Sputnika Srbija. To je postala praksa iako i predsednik tvrdi drugačije. Da je u pitanju krivica mts lako se dokaže ako se na VPN postavi IP adresa na pr. Bosnai Hercegovina odmah je sajt dostupan. Znači blokada je iz Srbije a sumnjam da vlast koju tako zdušno podržavate i veličate to ne zna. Zašto pišem ovde? Pa zato što nijedan komentar ne objavljujete i ne znam ko uopšte odlučuje o tome. Napišite istinu o Sputniku i mts ako smete

deda Raša

pre 2 godine

Uh, koliko istine. Bravo za tekst i hrabrost za ovako nešto. Ne bi želeo da zbog istine još i budete proganjani.

ChuChu

pre 2 godine

Izmišljen tekst ali nema veze, vrlo zanimljivo sročen....

Aqua

pre 2 godine

Sve tačno. Ovo jeste borba protiv satane. Ako izgubi Rusija mi smo nestali zauvek.

Rajko

pre 2 godine

Rečeno baš sve što treba i kako jeste. Ali se nadam da će to Rusi na vreme razumeti a ne samo rusi nego i svo pravoslavlje i ostali pošteni narodi u svetu. Došli smo do kraja. Napred nema kud a nazad ne može. Ostalo je ono "Biti ili ne biti".

Kresoja Bill

pre 2 godine

Mislim da je Putin shvatio i pre ovog teksta namere zapada. Oni nikada nisu prestajali da rade na porazu Rusije. Ali, eh ali, kao što ovi razmišljaju danas, razmišljao je i Napoleon, a i Hitler je mislio da će ga gusenice tenkova odvesti do Moskve i Kamčatke. Rusija je velika i ponosna zemlja. Putin je tu baš gde treba da bude, a krvavih noseva će tek biti. Na žalost, civila, dece i žena, na žalost majki koje će izgubiti svoje sinove zbog ludog Zelenskog koji je umisilio da je Čak Noris i Rambo zajedno.

Penzioner

pre 2 godine

Sve je covek u pravu !!! I apsolutno je isto je i po nas Srbe !!!!

Ni

pre 2 godine

Bravo. E to upravo i radi Putin. Nema vise nazad dok ceo zapad ne klekne pa makar i za mnogo stotina godina unapred. Sada je kasno za svaku pricu. Prvo na kolena pa moze da se prica. Samo da strpljivo cekamo i ne obracamo paznju na medijski rat...

Teodora Lektora

pre 2 godine

To je, kao, tajna poruka Putinu, ali, eto, vi znate za njen sadržaj. Eto koliko je to tajna. Dakle, sve od reči do reči izmišljeno. Lajte usta da niste pusta, ali treba nekako popuniti stranice...

Zika

pre 2 godine

Svaka cast za clanak skoro nosam procitao nesto tako dobro i istinito.Svaka slicnost sa Srbijom je namerna.

NEBOJŠA

pre 2 godine

Свеки зарез овог текста је сушта истина,болна и сурова.нај болнија и нај суровија она о заблудама русије и њеног народа (управо као и србије и њеног народа)о људском облику западног човека.хитлера су њемци обожавали,СВИ, а ништа мање га нису потајно волели и британци.о скандинавцима нетреба трошити ни речи.АНФЛОСАКСОНЦИ,ГЕРМАНИ УБЕЖЕНИ СУ У СВОЈУ НАДРАСУ.ОНИ ТО ЗАИСТА ВЕРУЈУ,КАО И ДА ИМ ЈЕ ЈЕДНОСТАВНО СВЕ ДОЗВОЉЕНО.ОНИ СУ ТАКО ГЕНЕРАЦИЈАМА ОДГАЈАНИ,У УБЕЖЕЊУ ДА ИМ ЈА НЕПОГРЕШИВО И НЕКАЖЊИВО ДОЗВОЉЕНО СВЕ ,ПА И ЕКСКЛУЗИВНО ПРАВО НА ИСТИНУ И ЧУДЕ СЕ КАДА МИ,НИЋА РАСА,ТО НЕВИДИМО И НЕ ПРИХВАТАМО.ово је сукоб цивилизације истока и нецивилизације.дегенеризације са запада.КО ПОБЕДЕ ОНИ МИ ЋЕ МО НЕСТАТИ.заувек.АКО ПОБЕДИМО МИ ОНИ НЕЋЕ НЕСТАТИ,ЈЕР МИ НЕУМЕМО И НЕМОЖЕМО БИТИ ЗВЕРИ КАО ОНИ.ТО ЈЕ НАШ УСУД И НАША ВЕЛИЧИНА.СЛАВЕНСКА ДОША.они то знају и зато насрћу и нападају без страха

Djordje

pre 1 godinu

Crno nam se pise, sve sto je rekao je sto posto tacno i nazalost nasa buducnost je zapecacena do velikog rata uzgleda mora doci!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija