• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/agencije

18.03.2022

22:27 >> 15:40

SAD: Pratimo Sija! Napadnut odred "Azov", Ukrajinci dronovima uništavaju ruske snage! (FOTO, VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

SAD: Pratimo Sija! Napadnut odred "Azov", Ukrajinci dronovima uništavaju ruske snage! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Dvadeset treći dan specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini. Četiri civila stradala u granatiranju Donjecka. Više od tri miliona izbeglih iz zemlje. Danas telefonski razgovor američkog predsednika Džoa Bajdena i kineskog lidera Si Đinpinga

22.22 - Ukrajinci objavili snimke kako dronovima uništavaju ruske snage

 

 

22.12 - U Nikolajevu

 

 

22.00 - Tviter blokirao nalog Poljanskog zbog Marijupolja

Prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski saopštio je da mu je Tviter jutros blokirao nalog zbog posta u kojem on negira navode o ruskom napadu na porodilište u Marijupolju.

"Jutros mi je Tviter blokirao nalog zahtevajući da obrišem tvit od 9. marta u kojem sam naveo da smo dva dana pre toga upozorili na sastanku Saveta bezbednosti da je porodilište koje je navodno Rusija napala izazivajući žrtve, odavno pretvoreno u oružani položaj ukrajinskih nacionalista", rekao je Poljanski.

On je rekao da je ruska misija 7. marta saopštila da su svi lekari i pacijenti morali da napuste bolnicu, prenosi TAS S.

"Imajući to u vidu, navodi o žrtvama deluju kao još jedna lažna vest. To sam napisao i izrazio žaljenje što UN učestvuje u njenom širenju", naveo je Poljanski i dodao da to vidi kao ilustraciju koliko je "Zapad zaista zainteresovan za slobodu govora i spreman da čuje alternativne stavove".

Poljanski je rekao da njegov nalog na engleskom jeziku poslednjih dana dostigao 22.000 korisnika, da je često citiran u zapadnim medijima i korišćen među novinarima akreditovanim pri UN.

21.46 - Psaki: Nije bilo "šargarepe" u razgovoru Bajdena i Sija

U današnjem razgovoru američkog predsednika Džozefa Bajdena sa kineskim predsednikom Si Ðinpingom nije bilo „šargarepu“ ni podsticaja da se Peking odvrati od pomoći Rusiji u ratu sa Ukrajinom, saopštila je portparolka Bele kuće Džen Psaki.

Ona je navela i da će Bajden sledećeg četvrtaka u Briselu razgovarati sa saveznicima o potezima Kine kojima podržava Rusiju, prenosi Rojters.

Ranije danas Bajden je u video razgovoru saopštio kineskom predsedniku Si Ðinpingu da Peking treba da računa na posledice ako pruži materijalnu podršku ruskoj vojnoj operaciji u Ukrajini, a obe strane su istakle potrebu za diplomatskim rešenjem krize.

21.24 - Put izbeglištva u Mariupolju

 

 

21.05 - Pripadnici Narodne milicije LNR podigli su zastavu pobede u Rubižnu

 

 

21.04 - "Na pola puta"

Šef ruske delegacije u pregovorima sa Ukrajinom Vladimir Medinski izjavio je danas da su se dve strane približile sporazumu o neutralnom statusu Ukrajine.

Više čitajte ovde!

20.56 - Bajden preneo Siju šta očekuje Kinu ako podrži Rusiju, Bela kuća se oglasila

Američki predsednik Džo Bajden izložio je danas u telefonskom razgovoru sa kineskimm predsednikom Si Ðinpingom "implikacije i posledice" u slučaju da Peking pruži materijalnu podršku Rusiji i njenom napadu na Ukrajinu, saopštila je Bela kuća.

"Predsednik je naglasio svoju podršku diplomatskom rešenju krize", navodi se u saopštenju i dodaje da su se Bajden i Si dogovorili da zadrže otvorene linije komunikacije, prenosi CNN.

Bela kuća dodaje i da je Bajden ponovio da se američka politika prema Tajvanu nije promenila i naglasio da se SAD protive jednostranim promenama sadašnje status kvo situacije.Prethodno su kineski mediji preneli da je Si Ðinping rekao Bajdenu da sukobi i konfrontacije poput događaja koji se odvijaju u Ukrajini nisu ni u čijem u interesu.

Si je rekao i da pitanje Tajvana treba pravilno da se rešava, kako bi se izbeglo da ono ima negativan uticaj na kinesko-američke odnose, prenosi Rojters pozivajući se na kineske medije.

Razgovor dvojice lidera trajao je skoro dva sata.

20.42 - Rusija: Za dan uništena 54 ukrajinska vojna objekta

Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u protekla 24 sata uništili su 54 vojna objekta u Ukrajini, dok je ruska PVO oborila jednu ukrajinsku bespilotnu letelicu, izjavio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

"Taktičke, vojne i bespilotne letelice pogodile su 54 vojna objekta Ukrajine. Medju njima su tri komandna punkta, četiri višecevna raketna sistema, četiri skladišta municije i 44 lokacije na kojima je bila koncentrisana vojna oprema", precizirao je Konašenkov, prenosi Tass.

On je dodao da je jedna ukrajinska bespilotna letelica pogodjena u vazduhu u protekla 24 sata.

20.36 - Napad na Azov odred

 

 

19.40 - Sve više dertera među Ukrajincima, ovlače se preko ruskih humanitarnih koridora

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je koji su im sledeći koraci kako bi odbranili ljudstvo.

Ruska Federacija je obavestila Kijev da je spremna da otvori humanitarne koridore i pusti sve bandite iz Mariupolja u bilo kom pravcu kako bi spasila grad i ljude kako saopštava Ministarstvo odbrane Rusije.

Ministarstvo odbrane Rusije napomenulo je i da je Rusija spremna da garantuje živote nacionalista koji su položili oružje u Mariupolju objavljeno je u saopštenju Ministarstva odbrane Rusije.

Za 2 dana 150-200 ukrajinskih militanata iz Mariupolja dezertiralo je koristeći humanitarne koridore i u grupama od 10-15 ljudi se kreće u pravcu Zaporožja napomenulo je Ministarstvo.

19.31 - UN: Nemamo mandat da istražimo ruske tvrdnje o laboratorijama

Ujedinjene nacije su saopštile da nisu bile svesne postojanja bilo kakvog programa za razvijanje biološkog oružja u Ukrajini, a šef agencije UN za razoružanje Izumi Nakamicu rekao je danas da ovo svetsko telo nema mandat, ni tehničke ili operativne kapacitete da istraže ruske tvrdnje.

19:30 - Dejstvo protivvazdušne odbrane

 

 

18.30 - SAD prizemljuju 100 aviona koji krše američke sankcije

Američko ministarstvo trgovine će danas naložiti prizemljenje 100 aviona koji su nedavno leteli u Rusiju i za koje se veruje da krše američku izvoznu kontrolu, uključujući i avion koji koristi ruski biznismen Roman Abramovič, saopštili su zvaničnici Rojtersu.

Lista, koju je Rojters video, uključuje 99 boinga kojima upravljaju ruski putnički i kargo prevoznici, uključujući Aeroflot, Air Bridge Cargo, Utair, Nordvind, Azur Air i Aviastar-TU, kao i Abramovičev "Gulfstream G650", što bi moglo dodatno da ometa ruske napore da nastave da obavljaju neke međunarodne letove.
Ministarstvo trgovine SAD je saopštilo da će upozoriti kompanije i druge subjekte širom sveta da svako dopunjavanje gorivom, održavanje, popravka ili obezbeđivanje rezervnih delova ili drugih usluga krše kontrolu izvoza SAD i podvrgavaju kompanije američkim prinudnim merama koje mogu biti i značajne zatvorske kazne, novčane kazne, gubitak izvoznih privilegija ili druga ograničenja.

Ministarstvo je u saopštenju navelo da ta akcija znači da su međunarodni letovi iz Rusije za navedene avione praktično prizemljeni.

Ministarka trgovine SAD Ðina Rajmondo navela je u izjavi Rojtersu da ministarstvo objavljuje ovu listu kako bi obavestilo međunarodnu javnost da neće dozvoliti ruskim i beloruskim kompanijama i oligarsima da putuju nekažnjeno kršeći američke zakone.
SAD, Kanada i veći deo Evrope zabranili su ruskim avionima letove iznad njihovog vazdušnog prostora, što je dovelo do otkazivanja velikog broja međunarodnih letova Rusije, navodi Rojters.

18.26 - Razgovarali Putin i Makron

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom o situaciji u Ukrajini, saopštio je Kremlj.

Više čitajte ovde!

18.14 - Rusi na 70 kilometara od Kijeva, tvrde ukrajinski Telegram kanali

 

 

17.24 - Kina: Nijedna zemlja ne sme da koristi biološko oružje

Nijednoj zemlji ne bi trebalo pružiti šansu da izvodi istraživanja vezana za biološko oružje ni pod kojim izgovorom, izjavio je danas kineski ambasador u Ujedinjenim nacijama DŽang Ðun, preneo je TAS S.

"Kina se snažno protivi razvoju, posedovanju ili korišćenju biološkog ili hemijskog oružja bilo koje zemlje", naveo je DŽang tokom sastanka Saveta bezbednosti UN oko ukrajinskog vojnog programa.

17.27 - Rusija: Aerodrom u Mariupolju bio mučilište

Ambasador Rusije u UN Vasilij Nebenzja na sednici Saveta bezbednosti UN govorio je i o humanitarnoj situaciji u Ukrajini

"Tokom događaja 2014-2015, kada je ukrajinska vojska gađala avione i tenkove na one koji se nisu slagali sa novim vlastima tokom Majdana na istoku zemlje, Mariupolj je bio jedan od glavnih centara otpora u DNR. Ukrajinski nacisti to nisu zaboravili.

Utopivši grad u krv, pretvorili su ga u svojevrsni štab i uporište dobrovoljačkih nacističkih bataljona, pre svega Azova, kao i Desnog sektora. Na aerodromu u Mariupolju postojao je ozloglašeni zatvor za mučenje sa svim relevantnim priborom: barake sa telima mučenih, kaznene ćelije i motorne testere. Ovo nije srednji vek, već neonacizam. Zato se ukrajinski radikali toliko drže ovog grada. Prvo, on krije mnogo dokaza o njihovim zločinima, a drugo, oni shvataju da će za njih morati da odgovaraju."

17. 24  - Lukašenko: Nadam se da nećemo morati da postavimo nuklearno oružje

Lukašenko je saopštio da ne planira da postavi nuklearno oružje u Belorusiju.

On je izrazio nadu da situacija to neće zahtevati.

16.58 - Objavljen je snimak lansiranja rakete Točka-U od strane ukrajinske vojske

 

 

15.40 - Si Bajdenu: Sukobi i konfrontacije nisu u interesu bilo koga

Predsednik Kine Si Ðinping izjavio je danas tokom razgovora sa predsednikom SAD DŽozefom Bjadenom da sukobi i konfrontacije nisu u interesu bilo koga, javili su kineski državni mediji. On je istakao da su mir i bezbednost najcenjenije blago međunarodne zajednice, preneo je Rojters. Opširije čitajte OVDE.

15.00 - Putin citirao Bibliju pred prepunim stadionom 

Predsednik Rusije Vladimir Putin obraća se javnosti povodom osme godišnjice ujedinjenja Krima sa Rusijom. On je u govoru na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi rekao da su stanovnici Krima uradili pravu stvar postavljajući jaku barijeru neonacistima, prenela je RIA Novosti. Opširnije čitajte OVDE.

14.45 - Na stadionu Lužnjiki u Moskvi, gde se ovim povodom održava praznični koncert okupilo se preko 95.000 ljudi, a još oko 100.000 je u neposrednoj okolini. Okupljeni su ovacijama pozdravili ruskog predsednika Vladimira Putina

 

 

14.30 - Počeo telefonski razgovor Bajdena i Si Đinpinga

14.18 - Norveška odbila da uvede sankcije Sputnjiku i RT

Norveška se pridružuje nizu sankcija Evropske unije protiv Ruske Federacije, osim mera koje se odnose na Raša Tudej i Sputnjik, izjavila je ministarka spoljnih poslova Norveške Aniken Huitfeld.

14.15 - Ruske snage sprovode specifičnu kontrolu muškog stanovništva Mariupolja koje se evakuiše iz grada! Svi moraju da se svuku do pojasa, zašto ČITAJTE OVDE.

14.12 - Letonija proteruje trojicu ruskih diplomata

Letonija proteruje ruske diplomate „zbog postupaka koji su u suprotnosti sa njihovim diplomatskim statusom“, izjavio je ministar spoljnih poslova Letonije Edgars Rinkevič

 

 

 

 

13.48 - Snage DNR preuzele kontrolu nad aerodromom u Mariupolju. Opširnije OVDE.

 

 

13.30 - Zelenski očekuje napredak u apliciranju za pridruživanje EU

 Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je razgovarao sa predsednicom Evropske komisije (EK) Ursulom fon der Lajen i da Ukrajina očekuje napredak u pogledu aplikacije za pridruživanje Evropskoj uniji u narednim mesecima.

- Imao sam značajan razgovor sa predsednicom EK - naveo je Zelenski na Tviteru, preneo je Rojters.

 

 

13. 20 - Oko 300 stranih kompanija u Moskvi obustavilo poslovanje 

- O njihovoj daljoj sudbini odlučivaće sami vlasnici - rekao je gradonačelnik prestonice Sergej Sobjanjin.

Kako je još dodao, zadatak vlasti u ovom slučaju je da obezbedi zaposlenje za ljude koji rade u tim kompanijama ukoliko ostanu bez posla. Prema njegovim rečima, uglavnom su to dobro kvalifikovani i dobro plaćeni radnici, koji će, naravno biti traženi u drugim moskovskim kompanijama. Sobjanjin je takođe istakao da je danas stopa nezaposlenosti u Moskvi na istorijski niskom nivou.

13.04 -  Kina tvrdi da neće pokleknuti pod pritiskom Vašingtona, koji smatra neodgovornim i beskorisnim, prenosi Raša tudej. Opširnije OVDE.

12.42 - Raketirano sedište Službe bezbednosti Ukrajine u Kramatorsku!

 

 

 

 

12.40 - Putin o vojnoj operaciji u UKR sa članovima ruskog SB

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je danas o vojnoj operaciji u Ukrajini sa članovima ruskog Saveta bezbednosti, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj međunarodnoj situaciji i nastavljena je razmena mišljenja o trenutnoj specijalnoj operaciji Oružanih snaga Rusije u Ukrajini, rekao je Peskov, prenela je agencija RIA Novosti.

Rusija je poslala desetine hiljada vojnika u Ukrajinu 24. februara u, kako je navela, specijalnu operaciju za smanjenje vojnih sposobnosti svog suseda i iskorenjivanje opasnih nacionalista, preneo je Rojters. Ukrajinske snage su pružile snažan otpor, a Zapad je uveo sveobuhvatne sankcije Rusiji u pokušaju da je natera da povuče svoje snage, navela je agencija.
 

12.35 - Ministarstvo odbrane objavilo je snimak borbenog rada isturene grupe jurišnih helikoptera Ka-52 

Komandant vodećeg Ka-52 našao se pod vatrom ukrajinskih PVO sistema. Svojom letelicom zaštito je grupu helikoptera Mi-8 sa desantnim trupama. Tim manevrom, preusmerio je vatru na sebe. Helikopter  je 18 puta gađan prenosnim PVO raketama sa zemlje i protivavionskim topovima. Posada je izvršila prinudno sletanje. Držali su odbranu do dolaska druge udarne grupe helikoptera.

 

 

12.20 - Konašenkov:Ruske snage uništile ukrajinske raketne lansere

- Oružane snage Rusije su presrele koordinate lansiranja ukrajinskih balističkih raketa. U cilju suzbijanja raketnih napada i zaštite ukrajinskih građana od novih napada kijevskog nacionalističkog režima, sa dve rakete ‘Iskander’ su uništeni lanseri ukrajinskih nacionalista - naveo je Konašenkov.

Foto: AP/Photo

On je naglasio da je to bila još jedna upotreba balističkih projektila protiv civila od strane kijevskog režima.

12.12 - Gori pijaca u Harkovu, jedna od najvećih u Evropi!

 

 

12.00 - Bugarska proglasila 10 ruskih diplomata kao presonama non gratae

Bugarsko ministarstvo inostranih poslova saopštilo je da je 10 ruskih diplomata proglasilo personu non grata. Opširnije čitajte OVDE.

10.30 Putin: Kijev bi da odugovlači

Predsednik Rusije razgovorao je sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i rekao mu da Kijev pokušava da "odugovlači razgovore".

- Kijev bi da prolongira razgovore postavljajući nove, nerealne zahteve - rekao je Putin.

10.30- EMA zamrzla analizu ruske vakcine Sputnjik V

Evropska agencija za lekove (EMA) zamrzla je proces provere ruske vakcine protiv korona virusa Sputnjik V. Provera u cilju odobrenja vakcine trenutno je obustavljena, navodi EMA. Opširnije čitajte OVDE.

Foto: AP Photo/Risto Bozovic

09.38 - Delovi rakete pali na zgradu u Kijevu, ima poginulih

Najmanje jedna osoba je stradala, a četiri su povređene nakon što su delovi ruske rakete pali jutros na stambenu zgradu na severu Kijeva, saopštile su službe za vanredne situacije. Kako su navele, 12 osoba je spaseno, a 98 je evakuisano iz petospratnice.

09.30 - Ukrajiinske snage granatirale bolnicu u Donjecku

Ukrajinske trupe granatirale su bolnicu u Donjecku, ranivši dvoje zaposlenih u medicinskoj ustanovi i jednog civila, saopštio je u Štab za teritorijalnu odbranu Donjecke Narodne Republike

 

 

09.25 - Otvaranje humanitarnih koridora 

Zamenica premijera Ukrajine Irina Vereščuk izjavila je da je za danas dogovoreno devet humanitarnih koridora. Prema njenim rečima, koridori će biti otvoreni iz Donjeckog okruga: iz Mariupolja u Zaporožje

09.20 - Rusija: Stežemo obruč oko Mariupolja, borbe u centru grada

 Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da proruske snage u istočnoj Ukrajini, uz pomoć ruskih oružanih snaga, “stežu obruč” oko ukrajinskog grada Mariupolja, javila je ruska agencija RIA Novosti.

 

 


Rusko ministarstvo odbrane je navelo da su u toku borbe u centru Mariupolja, prenosi agencija Rojters.

 

 

09.00 - Objavljena mapa napredovanja u Donbasu, ruska vojska uništila 81 vojni objekat 

Ruska avijacija je tokom jučerašnjeg dana uništila je još 81 vojni objekat u Ukrajini uključujući i tri višecevna bacača raketa, tri komandna centra, osam skladišta municije i 28 lokacija sa ukrajinskom oklopnom tehnikom, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov na redovnom brifingu. Opširnije čitajte OVDE.

 

 

08.40 - Bajden ce "pritisnuti" Sija da osudi akcije Rusije

Američki predsednik DŽozef Bajden razgovaraće danas telefonom sa kineskim kolegom Sijem Ðinpingom, kojem će, kako se očekuje, uputiti upozorenje da će “platiti cenu” ako podrži ruske vojne akcije u Ukrajini. Opširnije čitajte OVDE.

08.13 - Rusija je uspostavila zonu zabrane letova iznad Donbasa, izjavio je zvanični predstavnik Narodne milicije Donjecke Narodne Republike Eduard Basurin.

07.58 - Lider Čečenije Ramzan Kadirov obratio se na svom Telegram kanalu vojnim snagama Ukrajine:

„Prestanite sa kidnapovanjem i odvođenjem u nepoznatom pravcu nedužnih Čečena koji su državljani Ukrajine, čija je krivica samo u njihovoj nacionalnosti. Uveravam vas da ovaj zločin vlasti neće proći nekažnjeno. Pronaći ćemo sve umešane u ove nacističke akcije i kazniti ih. Nemojte se iznenaditi ako se zahtev ispuni na isti način“.

 

 

07.54 - U severnom delu Kijeva jutros je odjeknula eksplozija, javlja Rojters.

Za sada nema zvaničnih informacija o napadu, prenosi Rojters.

 


 

 

07.23 - Eksplozije u Odesi!

07.14 - 06:25 Eksplozije u Lavovu
Sirene za vazdušnu opasnu čuju se u Lavovu, a kako javljaju mediji, u gradu je odjeknulo više eksplozijA. Pogođena je zgrada pored aerodroma, potvrdio je gradonačelnik Andrij Sadovij.

 

 

07.20 - Sjedinjene Države moraju da obelodane informacije o vojno-biološkoj aktivnosti u Ukrajini, ne može biti govora o miroljubivim ciljevima kada Pentagon stoji iza celog posla, saopštila je ruska ambasada u Vašingtonu.

"Zahtevamo od američke strane da što pre obelodani informacije o vojno-biološkoj aktivnosti u laboratorijama na teritoriji Ukrajine. O kakvom mirnom istraživanju je reč ako iza celog posla stoji Pentagon", navodi se u saopštenju.

07.05 - Prema procenama UN , više od 3 miliona ljudi pobeglo je iz Ukrajine od početka ruske vpojne operacije 24. februara

07.02 - Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak uništavanja tehnike i skladišta ukrajinskih trupa pomoću jurišnih dronova.

 

 

06.54 - Četiri osobe poginule tokom granatiranja Donjecka od strane ukrajinskih snaga

06.20 - DNR: Artiljerija ukrajinske vojske otvorila je vatru na Jasinovatu, pri čemu je 48-godišnja meštanka teže ranjena. Na Pantelejmonovku je ispaljeno 10 raketa iz sistema "Grad".

06.00 -LNR: Ukrajinske snage granatirale su tokom noći naselje Frunze u republici

05.55 - Američki predsednik Džozef Bajden i kineski lider Si Đinping imaju zakazan telefonski razgovor za 14.00 po srednjeevropskom vremenu, saopštila je Bela kuća.

Ranije je američki državni sekretar Entoni Blinken saopštio da će Bajden tokom razgovora sa Sijem upozoriti kineskog kolegu na posledice ako pruži pomoć Rusiji u Ukrajini.

05.42 - Rusija ponovo traži sednicu Saveta bezbednosti UN o biolaboratorijama u Ukrajini

Rusija će zatražiti hitan sastanak Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na temu američkih bioloških laboratorija u Ukrajini, a u vezi sa novootkrivenim podacima, rekao je u četvrtak na sastanku Saveta bezbednosti UN stalni predstavnik Ruske Federacije pri toj organizaciji Vasilij Nebenzja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zerar

pre 2 godine

onaj ko podržava ovo terorisanje civila, imao rat u porodici za vijeke vjekova!

vucic je prvi pobjegao iz rh

pre 2 godine

rusi gube i bježe isto kao i smrdljivi srbi

Miki

pre 2 godine

Jebem ti krivozubi decu mrtvu u usta a i svima ostalima u Informeru,klati ćemo vas kao zećeve!!!!

Rale

pre 1 godinu

Dronom pogodjeno i zapaljeno skladiste goriva kod Orela, 200km u unutrasnjosti Rusije. Ponovo pogodjena glavna trafostanuca kod Rostova na Donu, dronom. Grad je ponovo bez struje. Kod Popasana ukrajinci su ofanzivnim akcijama prodrli10km u ruski radpored i ako rusks odbrana popusti , ukrajinci ce zaci duboko u pozadinu ruskih trupa.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija