• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pravda

22.03.2022

09:00

LUKAVO, ALI VEĆ VIĐENO! Otkriven plan za izvlačenje "Azova" Iz Mariupolja! Banditi ubijaju roditelje maloletnih, i krijući se iza dece glume civile! JEZIVO JE NA ŠTA SU SPREMNI!

Reuters

Vesti

LUKAVO, ALI VEĆ VIĐENO! Otkriven plan za izvlačenje "Azova" Iz Mariupolja! Banditi ubijaju roditelje maloletnih, i krijući se iza dece glume civile! JEZIVO JE NA ŠTA SU SPREMNI!

Podeli vest

Kijev je licemerno naredio nacionalnim bataljonima da napuste Mariupolj u malim grupama pod maskom civila, izjavio je general-pukovnik Mihail Mizincev, načelnik Centra za kontrolu nacionalne odbrane Ruske Federacije

Prema njegovim rečima, „banditi su odmah počeli da izvršavaju ovo naređenje“. Nacionalisti napuštaju grad obučeni u civilnu odeću i koriste svaku priliku, uključujući i humanitarne koridore, rekao je Mizincev.

„Dakle, 20. marta 2022. godine teroristi bataljona '’Azov'’ ubili su roditelje dvoje maloletne dece i, krijući se iza te iste dece, pokušali da se prevezu humanitarnim koridorom ka Zaporožju u porodičnom automobilu, ali su identifikovani. i odmah su privedeni od strane ruskih vojnika, a deca su spasena i dobijaju pomoć koja im je potrebna“, dodao je general.

Kako je naglasio Mizincev, odbijanjem humanitarnih predloga Rusije za Mariupolj, kijevske vlasti su pokazale potpunu ravnodušnost prema ljudskim životima.

Dan ranije, Ministarstvo odbrane Rusije je predložilo ukrajinskoj strani 21. marta otvaranje humanitarnih koridora iz Mariupolja za izlazak civila, kao i oružanih jedinica i stranih plaćenika, bez naoružanja i municije. Zamenica premijera Ukrajine Irina Vereščuk odbila je ovaj predlog.

Podsećamo, dok je naš portal prenosio izveštaje o ratnim događajima u Siriji, pisali smo o sličnim primerima, gde je ruska vojska otvarala humanitarne koridore za civile, a teroristi su se prerušavali u civile kako bi napustili kritičnu zonu bez posledica, tako da je ovak scenario već viđen.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbi su poturad narod gubitni

pre 2 godine

Nisu to srbi pa da bježe poput ljigavca arkana i ostalih kukavica koje srbi slave kao heroje a radi se o bjednicima koji su pobjegli prvi iz Hrvatsje pa se onda i po sbiji skrivali po misjim rupama.

Srbi su poturad narod gubitni

pre 2 godine

Rusi bombardiraju rodilišta prave zlocine isto kao i njihove male kujice srbi narod genocidaša gok smrdljivi popovi blagoslivaju topove fuj jadan li ste narod koji drka na zlocine nenormalna poturadi. srbija propada

Normalac

pre 2 godine

Znači tu maloletnu decu su rodili gej roditelji odnosno 2 muskarca-terorista?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija