• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pravda

25.03.2022

18:47

ŠOK ZA KIJEV! Evo kakvu im budućnost predviđaju "zapadni saveznici" nakon rata - objavljena MAPA buduće Ukrajine! (FOTO)

Tanjug/AP

Vesti

ŠOK ZA KIJEV! Evo kakvu im budućnost predviđaju "zapadni saveznici" nakon rata - objavljena MAPA buduće Ukrajine! (FOTO)

Podeli vest

Poljska televizija prikazala je mapu mogućeg izgleda Ukrajine po završetku rata sa Rusijom

Ono što je zaprepastilo Ukrajince je što delovi teritorije njihove zemlje nisu završili samo u Rusiji, već su “svoj” deo dobili i Poljaci, Mađari i Rumuni.

Prema ovom poljskom scenariju Rusija bi dobila najveće parče Ukrajine, Kijev bi ostao bez istoka i juga zemlje, a Rusi bi stigli mnogo severnije od onog što je je većina analitičara prognozirala. Ukrajina bi od pomorske postala kontinentalna zemlja, ali su im Poljaci velikodušno stavili Kijev koji Rusi već drže u polu okruženju.

Foto: printscreen

Ipak tu ne bi bio kraj agonije Kijeva, bar po Poljskim projekcijama. Poljska bi uzela Lavov i gotovo celu zapadnu Ukrajinu. Istovremeno delove zapadne Ukrajine uzele bi Rumunija i Mađarska.

Ukrajina bi ostala da postoji na mnogo manjoj teritoriji, kao uništena, mala i kontinentana zemlja. To je budućnost koju Ukrajini predviđaju “zapadni saveznici”.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 2 godine

Pa vec je jasno, amiruma i britancima je da uvale LPG i oruzje u EU da bi se EU branila od zlih Rusa u nestabilnoj Evropi. Rus mora sa Kinom da gradi ekonomiju i potiskuje dolar. EU ko je... Ukrajna do zadnjeg ukrajinca.

Istina

pre 2 godine

Ukrajina će u ovom ratu da prođe kao tele koje beži od svoje majke i trči pod drugu kravu da doji!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija