• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

06.04.2022

17:30

SRBIJA I MAĐARSKA SU VAN KONTROLE, AKO AMERE ODJAVI I FRANCUSKA SLEDI... Njujork Tajms otkrio noćnu moru Vašingtona - TO BI BIO KRAJ...

Vesti

SRBIJA I MAĐARSKA SU VAN KONTROLE, AKO AMERE ODJAVI I FRANCUSKA SLEDI... Njujork Tajms otkrio noćnu moru Vašingtona - TO BI BIO KRAJ...

Podeli vest

U Mađarskoj i u Srbiji, aktuelni čelnici koji podržavaju Putina, opet su osvojili vlast. Međutim, pravi "problemi" mogli bi uslediti u idućim nedeljama, piše Njujork Tajms

Američki predsednik Džo Bajden smatra da je svet uključen u borbu između demokratije i autokratije, a da je Ukrajina postala središnji front.

Kolumnista Njujork Tajmsa u biltenu navodi da je lider Rusije Vladimir Putin pokrenuo, kako navodi, rat s ciljem uništavanja demokratije, a njegova vojska u Ukrajini, kako izgleda, čini „strašne ratne zločine". Rusko vojno delovanje uveliko zavisi od ekonomske pomoći koju dobija od druge vlade - Kine.

MOSKVA MOLI ZELENSKOG, SPREČI NESTANAK UKRAJINE! NE DOZVOLI ZAPADU DA SE BORI DO POSLEDNJEG UKRAJINCA... Hoće li ih Kijev poslušati?!

S druge strane, mnoge demokratije, uključujući SAD i veći deo Evrope, okupile su se kako bi podržale Ukrajinu, šaljući joj oružje, te nametanjem oštrih ekonomskih sankcija Rusiji, navodi Njujork Tajms.

Političari koji su naklonjeni prema Putinu i dele njegove desničarske, nacionalističke stavove, izlaze na izbore u pokušaju da ponovno osvoje vlast, navodi medij.

RUSI, UZ VAS SMO, AMERI I ZAPAD NE SMEJU POBEDITI U UKRAJINI! U ovoj zemlji živi 250 miliona muslimana - IMAJU SAM O JEDNU PORUKU!

Dvojica državnika u tome su uspela. U Mađarskoj i u Srbiji, aktuelni čelnici koji podržavaju Putina, opet su osvojili vlast.

Najveći test dogodiće se ovog meseca u Francuskoj, koja ima predsedničke izbore i gde bi pobeda kandidata krajnje desnice mogla prouzrokovati geopolitički potres u Evropi, piše Njujork Tajms.

Bonus video!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Kauboji, nismo mi vaša kolonija! Rusija isto nije vaša kolonija! Čime se to drogirate?

Miro

pre 2 godine

U Francuskoj je duboko ukorenjen fašizam i mržnja prema Rusiji a Njujork tajms kao po običaju lupeta gluposti.

BRUTALNA PORUKA PENTAGIONA SRBIJI ZBOG RUSIJE! Nije vam u interesu da sarađujete sa vojskom koja masakrira i bombarduje civile! TAČNO, SAMO...
Politika

BRUTALNA PORUKA PENTAGIONA SRBIJI ZBOG RUSIJE! Nije vam u interesu da sarađujete sa vojskom koja masakrira i bombarduje civile! TAČNO, SAMO...

Visoki zvaničnik Pentagona kaže da Moskva, "iako menja svoju retoriku o ciljevima" u Ukrajini, koristi istu "destruktivnu taktiku protiv civila na terenu". Ona je rekla da su SAD otvorene za produbljivanje vojne saradnje sa Srbijom i da su "razočarane" kada Srbija ne izabere saradnju, kao i da nije u interesu Srbije da sarađuje sa vojskom koja masakrira stanovništvo, vojskom koja bombarduje civile

04.04.2022

17:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija