• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Skaj njuz

14.05.2022

19:39

PRELOMNA TAČKA RATA U AVGUSTU, A DRŽAVNI UDAR PROTIV PUTINA VEĆ U TOKU?! Teške reči kijevskog generala, kad "obnove ukrajinsku moć", u Donbasu i Krimu je njegov kraj!

AP/Tanjug

Vesti

PRELOMNA TAČKA RATA U AVGUSTU, A DRŽAVNI UDAR PROTIV PUTINA VEĆ U TOKU?! Teške reči kijevskog generala, kad "obnove ukrajinsku moć", u Donbasu i Krimu je njegov kraj!

Podeli vest

Rat protiv Rusije će dostići prekretnicu do sredine avgusta i biti završen do kraja godine, rekao je za Skaj njuz šef ukrajinske vojne obaveštajne službe

- Prelomna tačka biće u drugoj polovini avgusta. Većina aktivnih borbenih dejstava biće završena do kraja ove godine. Kao rezultat toga, obnoviemo ukrajinsku moć na svim našim teritorijama koje smo izgubili, uključujući Donbas i Krim - rekao je general-major Kirilo Budanov.

On je rekao da Rusija trpi ogromne gubitke i dodao da nije iznenađen njihovim razmerama, s obzirom da je ruska moć "mit".

- Evropa vidi Rusiju kao veliku pretnju. Plaše se njene agresije. Mi se borimo protiv Rusije već osam godina i možemo reći da je ruska sila mit. To je horda ljudi sa oružjem - rekao je Budanov.

Budanov je rekao da su ruske snage koje su napale grad Harkov na severoistoku zemlje potisnute skoro do ruske granice i da je njihov neuspeh da pređu reku Severski Donjec pre nekoliko dana doveo do "teških gubitaka".

Takođe je tvrdio da će ruski poraz u Ukrajini dovesti do smene ruskog predsednika Vladimira Putina i da je već u toku državni udar protiv njega. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vejo

pre 1 godinu

Duvajte ga vi malo putinu sa sve Draganom Vučićevićem

PETAR

pre 1 godinu

STO JE BABI MILO TO JOJ SE SNILO,UKRAINSKI OBAVESTAJAC ZNA STA CE BITI U AVGUSTU I DO KRAJA GODINE ,SAMO NE ZNA DA TRCINA I MALO VISE UKRAINE NESTALO ,A DO KRAJA GODINE KOLIKO CE OSTATI OD UKRAINE

Pera

pre 1 godinu

Engleski partizani uskoro ukidaju britansku monarhiju. Dzonson je prvoosumljiceni za zlocine nad evropskim narodima!

Dimitrije

pre 1 godinu

" obnoviemo ukrajinsku moć na svim našim teritorijama koje smo izgubili" "Rusija trpi ogromne gubitke" Na kojim teškim drogama je ovaj tip? Ovo mora da je neki teški koktel svih postojećih a Informer od tabloida postaje humoristički list

milan lala

pre 1 godinu

Sto je babi milo to joj se i snilo . Mozda ce rat da se zavrsi do avusta ali sa kapitulacijom Ukraine i zapada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija