• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

02.07.2022

22:22

NACISTI RASPOREDILI SNAGE I ARTILJERIJU PO ŠKOLAMA I ZGRADAMA! Rusija upozorava da se opet spremaju da optuže da su napadnuti civili!

AP/Tanjug

Vesti

NACISTI RASPOREDILI SNAGE I ARTILJERIJU PO ŠKOLAMA I ZGRADAMA! Rusija upozorava da se opet spremaju da optuže da su napadnuti civili!

Podeli vest

Neonacisti u Ukrajini rasporedili su svoje snage u Tehničkoj školi u Harkovu, kao i oklopna vozila i artiljeriju, saopštio je načelnik Nacionalnog centra za rukovođenje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev

Pored toga, pripadnici nacističkih bataljona stacionirali su se i u zgradi Instituta stranih jezika u Bahmutu, a tu je i oklopna tehnika, uporišta minobacača i višecevnih bacača raketa. Pri tome prilazi institutu su minirani a građani o tome nisu obavešteni.

U mestu Konstantinovka u višespratnicama se nalaze uporišta ukrajinske vojske, skladišta oružja i municije, a na dečjim igralištima postavljene su haubice i višecevni bacači raketa, naveo je Mizincev.

U Slavjansku su ukrajinske snage gađale stambene četvrti s područja kombinata za proizvodnju stočne hrane, a sve s ciljem da se Rusija optuži za napad na civile.

Tom prilikom jedna žena je poginula, a desetoro ljudi je ranjeno. Odmah posle napada na lice mesta stigli su i ukrajinski mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija