• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTRS

29.09.2022

09:57

"BOG BLAGOSLOVIO SVE SRBE NA CELOM PROSTORU BALKANA"! Viktor Orban uputio snažnu podršku Dodiku i našem narodu! (VIDEO)

Printskrin Tviter/SNSD

Vesti

"BOG BLAGOSLOVIO SVE SRBE NA CELOM PROSTORU BALKANA"! Viktor Orban uputio snažnu podršku Dodiku i našem narodu! (VIDEO)

Podeli vest

Premijer Mađarske Viktor Orban izrazio je nadu da će i nakon izbora imati priliku da sarađuje sa Miloradom Dodikom. U njemu je kaže upoznao čoveka koji je spreman očuvati mir, koji je otvoren za dijalog, koji se zalaže za poštivanje Dejtonskog sporazuma, i koji uvek i u svim prilikama čuva interese srpskog naroda

Orbanovu video poruku prenosimo u celosti:

Mađarska i Srbija su susedi, ali Mađarska i Republiku Srpsku smatra svojim počasnim susedom. Zato je ono što se kod Vas dešava za nas veoma bitno. Ima uticaja na Mađarsku i na celi region, ali naravno takođe utiče i na Vaše živote, dakle na živote naših prijatelja.

U Srpskoj predstoje važni izbori. Dobro poznajem Vašeg predsednika, gospodina Dodika, koji je dobar prijatelj Mađarske i mađarskog naroda, a i ja sam ponosan na naše lično prijateljstvo. U njemu sam upoznao čoveka koji je spreman očuvati mir, koji je otvoren za dijalog, koji se zalaže za poštivanje Dejtonskog sporazuma, i koji uvek i u svim prilikama čuva interese srpskog naroda.

Oduvek sam ga podržavao, zato želim i ubuduće sarađivati sa njim. Nadam se da ću i nakon izbora imati priliku za to.

Bog blagoslovio sve Srbe na celom prostoru Balkana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inspektor

pre 1 godinu

kancelarija Evropske Unije je nelegalna rimskosolomonska imperijalna okrunjena zlocinacka robovlasnicka kancelarija koja ometa Evropu i evropske gradjane u razvoju , ta nelegelana leppoldijanska belgijska robovlasnicka kancelarija ometa evropsku decu i ometa celu evropsku zajednicu tako da Evropa zaostaje u u obrazovanju , socijalnim integracijama , nauci , ekonomiji i energetici i takodjer EU kancelarija sa Nato nacistima i terorstima ometaju mir , stabilnost i evropsko jedinstvo naroda , religija i kultura . Oni tako destabiliziraju i probljavaju celu Evropu bas kao sto su jucer destabilizirali i unistavali Jugoslaviju i kao sto danas unistavaju Srbiju . I vi te investitore koje danas dovodite sa zapada iz Amerike kao industruja dzipova na baterije pa to su robovlasnici koji zele da Srbije funkcionise na baterije pa da nam iskljuce baterije kad god pozele , ti dzipovi i baterije ce da crkavaju svakih pet minuta na uzbrdici , i jos ce ti isti investitori amerikanci da prave te baterije u Srbiji sa najjeftinijom radnom robovskom snagom i onda te ce te iste baterije da prodaju Srbiji po troduploj ceni i od tih para ce da kupuju srpsku zemlju i naprave od Srbije novi rimskosolomonski Izrael a Srbi ce biti isterani sa svoje zemlje koju su prodali za broj na papiru koji se zove novac , i to planiraju da uvedu u celoj Evropi zato i su bombardovali ruski gasni energetski dovod za Evropu , rimskosolomonski imperijalni zapad financira naciste i teroriste i destabilizira ekonomski i energetski razvoj i energetsku nezavisnost cele Evrope a tako i Srbije , i jos uz to putem medija zaglupljuju narod i reklamiraju narkomaniju , a putem socijalnih mreza kradu u isto vreme srpsku i evrpopske mladu inteligenciju , i spijuniraju evropsku i sprsku inteligenciju putem socijalnih mreza i kradu intelektualno i naucno vlasnistvo evropskih i srpskih gradjana .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17