• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

04.10.2022

18:03

RUSIJA NE SME STATI NA DONBASU, ZAPOROŽJU, HERSONU I LUGANSKU! Ako Putin ne završi rat za dve godine dobiće NATO VOJSKU UKRAJINE koja će napasti....

Vesti

RUSIJA NE SME STATI NA DONBASU, ZAPOROŽJU, HERSONU I LUGANSKU! Ako Putin ne završi rat za dve godine dobiće NATO VOJSKU UKRAJINE koja će napasti....

Podeli vest

Posle ponovnog ujedinjenja Donbasa, kao i Zaporoške i Hersonske oblasti sa Ruskom Federacijom, Moskva treba da donese određene strateške odluke, a jedna od njih je da Putin ne bi trebalo da prekine specijalnu operaciju u Ukrajini takozvanim "zamrzavanjem"

Oružane snage Rusije treba da radikalno promene strategiju izvođenja specijalne operacije demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine, jer će samo takve mere omogućiti postizanje strateškog uspeha. Do ovog zaključka došao je poznati ruski politikolog Sergej Mihejev.

Mihejev je skrenuo pažnju da ruske snage, zbog ponovnog ujedinjenja Donbasa, kao i Zaporoške i Hersonske oblasti, mogu izgubiti inicijativu. Moskva, ne bi trebala da prekine specijalnu operaciju u Ukrajini takozvanim „zamrzavanjem", jer bi takva odluka mogla dovesti do ozbiljnih posledica.

Prema mišljenju politikologa, budući izgledi Rusije u Ukrajini izazvali su ozbiljnu zbunjenost. Stvar je u tome, što su u Moskvi počele da se čuju izjave o potrebi završetka specijalne operacije nakon potpunog oslobođenja LDNR i Zaporoške i Hersonske oblasti.

- Šta će biti sledeće? Mi smo, evo, sredili ove teritorije. Zaštitićemo ih - sve je jasno. Međutim, ako se fokusiramo samo na ovo, onda ćemo za najviše dve do tri godine dobiti dobro mobilisanu, naoružanu i obučenu vojsku NATO-a u Ukrajini, koja će krenuti u ofanzivu - tvrdi Mihejev.

Politikolog je izrazio uverenje, da Rusija treba da sa novom snagom, nastavi specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Svi postavljeni ciljevi moraju biti realizovani, jer će na taj način Moskva moći u potpunosti da eliminiše ozbiljnu vojnu pretnju sa svojih granica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 1 godinu

Zašto vi brinete o ruskoj "operaciji", koji ne znate NIŠTA, a i ne želite joj dobro! Donbas je ZAVRŠIO "kod kuće" kao i Krim - to što ga neće priznati zapad i amerika, bezpredmetno .... možda Rusi neće priznati taj isti zapad i Ameriku!? I šta će mo tad? Možda "cunami" neće stati na Floridi - i šta će mo tad?

NEBOJŠA

pre 1 godinu

РУСИЈА МОРА ДА СХВАТИ ДА ВИШЕ ''ЉУБАВИ ''СА УКРАЈИНЦИМА НЕМАА.МОРАИЋИ БАС ДО КИЈЕВА,А ОД КИЈЕВА ДО ЛАВОВА ДА БУДЕ ТАМПОН ЗОНА-БЕЗ ВОЈСКЕ.ОД ЛАВОВА ДО ПОЉСКЕ ГРАНИЦЕ МОЖЕ БИИ УКРАЈИНА........ИЛИ ТАМПОН ЗОНА НАПРАВЉЕНА ТАКТИЧКИМ НУКЛЕАРНИМ ОРУЖИЈЕМ.И ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПРЕШЕ ИЗ ДЕФАНЗИВЕ У ОФАНЗИВУ,КАД ЈЕ АМЕРИКА И ЕУ У ПИТАЊУ.САМО СЕ БРАНЕЋИ НИКО СЕ ОБРАНИО НИЈЕ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija