• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2023

13:11

ŠTA SE DESILO NA BAJDENOVOM PREGLEDU?! Procedura ODLAGANA više puta, nije više MOGLO da se čeka, doktor PRIZNAO - "PRITISCI SU BILI VELIKI!"

AP/Photo

Vesti

ŠTA SE DESILO NA BAJDENOVOM PREGLEDU?! Procedura ODLAGANA više puta, nije više MOGLO da se čeka, doktor PRIZNAO - "PRITISCI SU BILI VELIKI!"

Podeli vest

Kada je Barak Obama kao predsednik SAD prošao rutinski zdravstveni pregled, njegov lekar je primetio da je prešao sa cigareta na nikotinske žvake

Lekar Bila Klintona uključio je u zdravstveni izveštaj detalje o njegovoj promenljivoj težini, dok se doktor Ričarda Niksona žalio da predsednik nedovoljno vežba, piše "Njujork tajms".

Kako navodi list, ne postoji zakonska obaveza koju treba poštovati kada su u pitanju pregledi američkih predsednika, a količina objavljenih informacija zavisi od osobe do osobe.

Međutim, pregled predsednika SAD Džozefa Bajdena u četvrtak je bio dodatno detaljan, jer je on sa 80 godina najstariji američki predsednik. "Verovatno postoji veći pritisak u ovoj situaciji", rekao je doktor Den Blejzer, profesor emeritus na Medicinskom fakultetu Univerziteta Đuk.

Pregled Bajdena je odlagan nedeljama zbog, kako su zvaničnici naveli, problema sa rasporedom.

Lekar Bele kuće smatra da je Bajden dobrog zdravlja, energičan i sposoban da obavlja dužnosti. Bajden, koji ima 80 godina, podvrgnut je tročasovnom lekarskom pregledu u bolnici u Vašingtonu.

To je Bajdenov drugi detaljni lekarski pregled otkako je u januaru 2021. došao na predsedničku funkciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miro

pre 1 godinu

Dementije u punoj snazi osamdestgodisnjaka. Cudo prirode :)

Čedo

pre 1 godinu

Koji su to amerikanci lažovi I licemeri ,najpre nisu ga mogli pregleti zbog prebukiranosti a pressed tractor samo 3 sata I na kraju:fit,sposoban I u briljantnoj kondiciji pun snage I pouzdanja!!Njego pressed tractor 3 sata a moj za; Armija--2 dana Vozački ispit -2dana Pressed za Australiju --3 dana Grip--2sata Povećana teperatura ---1 I po sat A stari čovek od 80 godina sav sistematski pregled završi za 3 sata TO JE NEMOGUĆE I laž kao I sve ostalo što amerikanci objavljuju!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija