• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

19.02.2023

16:51

PRESTANITE DA PRIČATE KAKO JE BAJDEN ZDRAV I ENERGIČAN 80-GODIŠNJAK, ZAŠTO KRIJETE NJEGOVO MENTALNO STANJE! Obamin i Trampov lični lekar digao na noge Ameriku!

AP/Photo

Vesti

PRESTANITE DA PRIČATE KAKO JE BAJDEN ZDRAV I ENERGIČAN 80-GODIŠNJAK, ZAŠTO KRIJETE NJEGOVO MENTALNO STANJE! Obamin i Trampov lični lekar digao na noge Ameriku!

Podeli vest

Bela kuća krije informacije o psihičkom stanju predsednika Džoa Bajdena, tvrdećii da on može da obavlja svoje dužnosti bez ikakvih ograničenja, rekao je kongresmen iz Teksasa Roni Džekson.

Ova njegova tvrdnja ima utoliko veću težinu što je Džekson u periodu 2013-2018. bio lični lekar dvojice predsednika Sjedinjenih Država. Baraka Obame i Donalda Trampa.
        

Bela kuća je u četvrtak bojavila zaključak Bajdenovog lekara: „Predsednik SAD je zdrav i energičan 80-godišnjak".
        
Džekson je ukazao: „Svi Amerikanci vide kako pada Bajdenovo mentalno zdravlje, a u zaključku njegovog lekara Kevina O'Konora, koji ee pojavio posle rezultata redovnog lekarskog pregleda američkog lidera, nema ni reči o tom aspektu zdravlja".
        
Naglasio je da pisano mišljenje Bajdenovog lekara samo potvrđuje da administracija uporno krije istinu.
         
Džekson je otkrio da je poslao „tri pisma Beloj kući sa zahtevom da se testiraju Bajdenove mentalne sposobnosti i objave rezultati, ali da nikada nije dobio odgovor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija