• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf

12.03.2023

11:58

(VIDEO) SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE U MAĐARSKOJ! Preticao velikom BRZINOM usred PEŠČANE oluje, vozila se ODJEDNOM stvorila ispred njega, a onda...

Printscreen/RTL

Vesti

(VIDEO) SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE U MAĐARSKOJ! Preticao velikom BRZINOM usred PEŠČANE oluje, vozila se ODJEDNOM stvorila ispred njega, a onda...

Podeli vest

U masovnom lančanom sudaru učestvovala su 43 vozila.

Pet kamiona i 37 automobila sudarilo se juče u Mađarskoj na autoputu M1 kod Herceghaloma, u okrugu Pešta, kada je više desetina osoba povređeno, od kojih su neki životno ugroženi, saopštila je policija u Budimpešti.

Beživotno telo jedne osobe pronađeno je na mestu nesreće koja se juče dogodila na auto-putu M1 nedaleko od Budimpešte, ispod jednog od izgorelih automobila, saopštila je mađarska policija.

Na snimku se vidi kako jedan automobil pretiče levom trakom uprkos peščanoj oluji zbog koje se praktično ništa nije videlo. On se u jednom momentu zaustavlja jer je na putu kolona vozila koja se ne pomiče, ali vozač iza njega to ne vidi i velikom brzinom se zakucava u auto ispred sebe.

Kamera jednog kamiona zabeležila je trenutak kada je došlo do stravične nesreće u Mađarskoj, kada se sudarilo 43 vozila.

Tako je nastao totalni haos na putu.

Podsetimo,, a u bolnice u Budimpešti, Đeru, Tatabanji i Sekešfehervaru je prevezeno 39 povređenih, 14 u teškom stanju.

Među povređenima je desetoro dece, a četvoro je sa teškim telesnim povredama.

Od 29 odraslih, teške telesne povrede konstatovane su kod deset lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija