• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf

28.05.2023

10:30

DRAMA NA NEBU, HAOS ZBOG TRUDNE ŽENE U AVIONU! Porodila se usred leta, ali sada postoji ogroman proble - čije državljanstvo dobija beba?!

Printscreen Twitter

Vesti

DRAMA NA NEBU, HAOS ZBOG TRUDNE ŽENE U AVIONU! Porodila se usred leta, ali sada postoji ogroman proble - čije državljanstvo dobija beba?!

Podeli vest

Avion koji je pre nekoliko dana saobraćao iz glavnog grada Nikaragve za Majami morao je prinudno da sleti.

Naime, avion je prizemljen u Kankunu u Meksiku, jer je jedna putnica iz Nikaragve usred leta počela da se porađa.

Ona se porodila pre nego što je avion sleteo, a na video snimku sa lica mesta vide se lekari koji su, po prizemljenju, trudnicu izveli iz aviona, dok jedan od njih ide iza i u naručju nosi zamotuljak aluminijumske folije u kom se nalazi dete, kako bi mu očuvao telesnu temperaturu do bolnice.

 

 

 

 

Sudeći po snimku, reagovano je na vreme, te su i majka i beba dobro.

Propisi predviđaju da, kada se beba rodi u avionu, njena nacionalnost će biti državljanstvo vazdušnog prostora u kojem se nalazi letelica.

Ako država prizna "pravo na zemljište", beba će imati državljanstvo te teritorije, preneo je Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija