• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2024

07:10

Horor! Kreće najbrutalnije bombardovanje! NATO razara gradove, SAD i Britanija rešili da spale sve!

Shutterstock

Vesti

Horor! Kreće najbrutalnije bombardovanje! NATO razara gradove, SAD i Britanija rešili da spale sve!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija su izvele nekoliko vazdušnih napada na položaje Huta u Jemenu, javljaju lokalni mediji.

Napadi su izvedeni na gradove Hodejdu i Sadu, prenosi jemenska televizija Almasirah, pozivajući se na neimenovane vojne zvaničnike.

Savetnik Bele kuće za bezbednost Džejk Saliven poručio je ranije danas da SAD planiraju da izvedu nove udare na položaje Huta, kao odgovor na ubistvo tri američka vojnika.

- Nastavićemo da šaljemo jasnu poruku da će SAD odgovoriti kada su naše snage napadnute i naš ljudi ubijeni - rekao je Saliven za televiziju NBC.

Sa druge strane, portparol Huta Mohamed Abdulsalam poručio je da nastavak američko-britanskih napada na Jemen neće postići nikakav cilj i neće uticati na podršku koju Jemen pruža Gazi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) Počeo opšti rat! Amerika spaljuje Bliski istok, gore Irak, Sirija... Ovo će imati nezamislive posledice!
JEZIVO

(VIDEO) Počeo opšti rat! Amerika spaljuje Bliski istok, gore Irak, Sirija... Ovo će imati nezamislive posledice!

Sjedinjene Američke Države izvele su juče vazdušne napade u Iraku i Siriji protiv više od 85 meta povezanih s Iranskom revolucionarnom gardom (IRGC) i proiranskim milicijama, saopštila je američka vojska, nakon napada u Jordanu u kojem su ubijena tri, a ranjeno 40 američkih vojnika. Veruje se da su udari samo prvi u višeslojnom odgovoru administracije predsednika Džozefa Bajdena na napad koji su prošlog vikenda izveli militanti koje podržava Iran.

03.02.2024

14:40

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija