• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.03.2024

07:40

Šta je ovo?! Putin zaprepašćen klanicom na Dnjepru! Rusi gledaju i ne veruju svojim očima - ko je ovo naredio?!

Shutterstock, EPA, Reuters

Vesti

Šta je ovo?! Putin zaprepašćen klanicom na Dnjepru! Rusi gledaju i ne veruju svojim očima - ko je ovo naredio?!

Podeli vest

Ukrajina je bacila svoje ljude na selo Krinki u Hersonskoj oblasti kao u mašinu za mlevenje mesa, poslala ih na klanje, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljevu za Rusiju 1 i RIA Novosti.

Predsednik Rusije je u intervjuu prokomentarisao dejstva ukrajinske komande u pojedinim oblastima leve obale Dnjepra, preciznije, u selu Krinki.

- Samo su svoje ljude bacili tamo, kao u mašinu za mlevenje mesa - i to je to. U poslednje vreme su bosi trčali, u bukvalnom smislu reči. Pokušali su da dopermaju municiju tamo sa brzi čamci i dronovi. Pa, šta se desilo na kraju? Samo su ih poslali na klanje - rekao je Putin.

Predsednik je rekao da je pitao načelnika Generalštaba Oružanih snaga Ruske Federacije Valerija Gerasimova da li oni koji donose odluke u Ukrajini shvataju da šalju ljude u sigurnu smrt, on je odgovorio da razumeju.

- Ja kažem: pa ko odlučuje, zašto to rade? Besmisleno je. To je besmisleno sa vojnog stanovišta. Ja kažem: sa koje tačke gledišta? Pa, ne znam, verovatno vrh političkog rukovodstva, odgovorio mi je on, na osnovu političkih razmatranja da imaju neke šanse da probiju našu odbranu, da postoji neka šansa da dobiju dodatni novac, navodeći činjenicu da imaju nekakav mostobran na levoj obali. To je za njih šansa da se lepo predstave njihov položaj na međunarodnim sastancima - rekao je šef države.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija