• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2024

15:34

Pucnjava u Nemačkoj! Lovac otvorio vatru na građane - Ima mrtvih i povređenih (FOTO/VIDEO)

Printskrin

Vesti

Pucnjava u Nemačkoj! Lovac otvorio vatru na građane - Ima mrtvih i povređenih (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Više osoba je poginulo i povređeno danas u napadu u Lautlingenu, u nemačkoj saveznoj državi Baden-Virtemberg, na jugozapadu zemlje, saopštila je policija.

Kako se sumnja, napadač je lovac koji je ubio članove porodice. U napadu su teško povređene još dve ženske osobe, javlja Bild.

Na lice mesta su krenula vozila spasilačkih službi, kao i dva helikoptera.

 

 

Desetine vozila hitne pomoći i dva spasilačka helikoptera su trenutno na licu mesta. Područje je opkoljeno.

 

 

"Imamo policijsku operativnu situaciju. S obzirom na to da se zločin dogodio u blizini rekreativnog bazena 'Badkap', policija je prvobitno ogradila prostor i sprečila goste da napuste bazen".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija