• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2024

18:10

Hitno! Zelenski upravo pristao na pregovore sa Putinom! Nije ga briga za zakon koji je doneo: Moramo naći rešenje...

reuter/shutterstock

Vesti

Hitno! Zelenski upravo pristao na pregovore sa Putinom! Nije ga briga za zakon koji je doneo: Moramo naći rešenje...

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da su mogući pregovori sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, uprkos ukazu koji je na snazi u Ukrajini o zabrani takvih pregovora.

- Na drugom mirovnom samitu, ako plan bude u potpunosti pripremljen, ako Rusija bude spremna da razmatra ovaj plan, onda ćemo biti spremni da razgovaramo zajedno sa našim partnerima i predstavnicima Rusije. A da li će to biti Putin, ili neće biti Putin – kakve veze ima - rekao je Zelenski u intervjuu za „Bi-Bi-Si“.

- Budimo iskreni, ako želimo da završimo rat, a imamo sve snage da to uradimo, i ako svet bude ujedinjen oko Ukrajine, naravno, razgovaraćemo sa onima koji odlučuju o svemu u Rusiji - dodao je on.

Zelenski je takođe ocenio da će morati da pronađe rešenje kako bi osigurao legitimitet vlade ako oružani sukob u zemlji potraje još godinama.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija