• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2024

22:57

(VIDEO) Ode Bajden u vodu! Ovaj snimak najbolje pokazuje šta se desilo u SAD! Urnebesan video zapalio mreže, Obama u glavnoj ulozi!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Ode Bajden u vodu! Ovaj snimak najbolje pokazuje šta se desilo u SAD! Urnebesan video zapalio mreže, Obama u glavnoj ulozi!

Podeli vest

Nakon što je bivši američki predsednik Barak Obama izrazio danas podršku aktuelnom predsedniku Džozefu Bajdenu nakon njegove odluke da se povuče iz izborne trke, na društvenim mrežama pojavio se snimak kako "Obama" baca aktuelnog predsednika u jezereo

Šaljiv snimak izazvao je smeh na internetu, a sada ga dele mnogi korisnici društvene mreže Iks, navodeći da on najbolje prikazuje šta se zapravo desilo u SAD.

Podsetimo, mnogi analitičari su ranije tvrdili da Sjedinjenim državama zapravo upravlja bivši predsednik Obama, kao i da će se njegova žena Mišel Obama kandidovati za predsednika.

Međutim, sada kada znamo da će kandidat demokrata biti Kamala Haris, mnogi spekulišu da će sadašnja upravo uz pomoć Mišel Obame pokušati da pobedi Trampa.

Obama je u svojoj objavi na Iksu naveo da je Bajden bio jedan od najdoslednijih predsednika, kao i moj dragi prijatelj i partner.

- Danas nas je ponovo podsetio i na to da je patriota najvišeg ranga - napisao je Obama.

On je dodao da zna da se Bajden nikada nije povukao iz borbe.

- To što je pogledao na političku scenu i zaključio da bi trebalo da prepusti baklju drugom kandidatu je sigurno jedna od najtežih odluka u njegovom životu - dodao je Obama.

Bivši predsednik je naveo i da zna da Bajden ne bi doneo takvu odluku da nije verovao da je to prava stvar za Ameriku.

- To je istorijski primer istinskog sluge naroda koji je još jednom stavio interes američkog naroda ispred svog, i primer koji bi buduće generacije lidera trebalo da slede - poručio je Obama.

On je dodao da ima puno poverenje da će lideri Demokrata na predstojećoj konvenciji stvoriti proces iz kojeg će izaći izuzetan kandidat.

Bajden se ranije danas povukao iz kampanje za reizbor na predsedničkim izborima 5. novembra. 
Bajden je rekao da podržava potpredsednicu SAD Kamalu Haris kao kandidatkinju demokrata na predsedničkim izborima na kojima bi se suprotstavila republikanskom kandidatu Donaldu Trampu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija