• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2024

12:40

Šok vesti iz Rusije: Razoran poraz Crnomorske flote! Poslanik otkrio razmeru katastrofe, hitno se menja taktika protiv NATO?!

EPA/Wikipedia

Vesti

Šok vesti iz Rusije: Razoran poraz Crnomorske flote! Poslanik otkrio razmeru katastrofe, hitno se menja taktika protiv NATO?!

Podeli vest

Ruski poslanik i član ultradesničarske stranke „Nacionalno-oslobodilački pokret“ (NOD) Jevgenij Fjodorov javno je priznao gubitak ruske Crnomorske flote i pozvao na prihvatanje ovog poraza kako bi se osmislile dalje akcije.

- Danas je ruska Crnomorska flota prestala da postoji kao borbena jedinica. Rusija je pretrpela razoran poraz na moru - rekao je Fjodorov.

Dodao je da Crnomorska flota Rusije još uvek fizički postoji, ali je potpuno uništena.

- Ruska flota, kao operativni mehanizam u Crnom moru, ne postoji! Nije fizički odsutna, ali je neefikasna u smislu borbene prisutnosti. To je činjenica. Setite se kako je sve počelo. Sećate li se Zmijskog ostrva? Mogli smo kontrolisati svaki ukrajinski brod, NATO nije mogao snabdevati Ukrajinu oružjem. Sada više ne možemo. Vidite, to je poraz poput onog u Hersonu, predali smo Herson - rekao je.

Fjodorov tvrdi da je predvideo poraz Crnomorske flote još dok je Zmijsko ostrvo bio pod ruskom kontrolom i pripremalo se amfibijsko iskrcavanje u Odesi.

- Putin i Medvedev ispravno kažu: NATO ne može biti poražen na uobičajen način - izjavio je Fjodorov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija