• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Newsmax

01.08.2024

09:46

Sprema se okršaj! Tramp bez milosti odgovorio Kamali Haris, pa joj poslao brutalnu poruku!

Reuters

Vesti

Sprema se okršaj! Tramp bez milosti odgovorio Kamali Haris, pa joj poslao brutalnu poruku!

Podeli vest

Bivši predsednik Donald Tramp rekao je da je "izazov prihvaćen" kao odgovor na poziv potpredsednice Kamale Haris da uporede rezultate.

„Ovo je jedan od najgorih rezultata bilo gde“, rekao je Tramp učesnicima skupa u Harisburgu u Pensilvaniji u govoru na predizbornom skupu koji je emitovan uživo i u celini na TV Newsmax.

„Pa, Kamala, idemo. Izazov je prihvaćen. Jeste li spremni? Hajde da uporedimo naše rezultate, tačku po tačku“, rekao je on prepunoj areni. 

Tramp je rekao da je „čudna stvar“ to što je pre dve nedelje govorio o rezultatima predsednika Džoa Bajdena.

"Nisam joj znao ni ime. Niko nije. Čuo sam da je pokvarena granična carica. Njen jedini posao je bila granica i nikada nije išla tamo", rekao je on.

 

Foto: Tanjug/AP/Reuters

 

Tramp je rekao da je Haris od tada imala „transformaciju“ zahvaljujući „veoma korumpiranoj“ štampi.

"Uradila je transformaciju. Štampa je veoma korumpirana. Dali su joj transformaciju kao Hudini... Ali, ne brinite. Ona će pasti", rekao je on.

Tramp je rekao da se ne radi direktno o Haris ili Bajdenu, već o njihovoj politici.

"Oni su isti i užasni su", rekao je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)
Politika

Neki funkcioneri SNS se sakrili u mišje rupe, ali Đukanović grmi: Govoriću istinu, briga me za rejting! (VIDEO)

Dok neki funkcioneri naprednjaka, posebno na lokalu, ćute o iskopavanju litijuma, kalkulišu i ne oglašavaju se povodom rudarenja istog, jer se plaše reakcija i pada rejtinga, član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović, ne mareći za rejting koji bi možda i pao usled izrečene istine, ne odustaje od toga da iznosi samo proverene i tačne informacije!

01.08.2024

11:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21