• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2024

11:03

(FOTO) Veliki skandal u SAD! Bruje svi mediji, šta će Tramp nakon ovog?! Isplivala šokantna fotografija njegovog potpredsednika!

Reuters

Vesti

(FOTO) Veliki skandal u SAD! Bruje svi mediji, šta će Tramp nakon ovog?! Isplivala šokantna fotografija njegovog potpredsednika!

Podeli vest

Fotografija na kojoj se navodno vidi kandidat republikanaca za potrpredsednika Sjedinjenih Država Džej Di Vens obučen kao žena, sa plavom perikom, postavljena je u nedelju na platformu Iks.

Nepotvrđena slika brzo je privukla pažnju i postala viralna pod heštegom #SofaLoren, aludirajući na čuvenu italijansku glumicu Sofiju Loren i lažne tvrdnje da je republikanski senator imao seksualni odnos sa kaučem.

 

 

Portparol republikanskog kandidata za potpredsednika nije negirao autentičnost fotografije kada ga je kontaktirao "Dejli bist", ali nije dao dalji komentar.

Travis Vitfil, izvor koji je otkrio navodnu fotografiju, tvrdi da je slika snimljena od strane jednog kolege sa Jejla 2012. godine, kada je Vens pohađao pravni fakultet na tom univerzitetu, i da mu ju je poslao drugi prijatelj. Vitfil je zatim fotografiju prosledio voditelju podkasta Matu Bernštajnu, koji ju je objavio na X.

- Fotografija potiče iz grupnog ćaskanja Vensovih kolega sa fakulteta i došla je od prijatelja prijatelja. Verujem da je skinuta sa Fejsbuka i da je snimljena na proslavi Noći veštica - rekao je za "Dejli bist"

Vitfil je takođe objavio o svojoj ulozi u otkrivanju fotografije, podelivši snimke ekrana prepiske u kojoj je prvi put primio fotografiju.

- Nisam ga poznavao. Prema svim izvorima koje sam čuo, Džej Di je zapravo bio dobar momak na pravnom fakultetu. Nisam siguran šta se desilo kasnije - rekao je Vitfil.

- Radim svoj deo za demokratiju - dodao je u drugoj objavi.

Mnogi komentatori na internetu povezali su Vensovu navodnu prošlost sa oblačenjem u žensku odeću sa njegovom zakonodavnom istorijom, koja je već dugo tačka zabrinutosti za grupe koje se zalažu za prava LGBTQ+ zajednice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada
Društvo

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada

Telekom Srbija Grupa ima prihode koliko svi ostali operateri u svih šest zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivi smo broj jedan, potpuno nedostižni za konkurenciju, uveliko smo prevazišli region i sada je vreme da osvajamo Evropu i svet, nalazimo se tamo gde i pripadamo, poručio je danas generalni direktor najuspešnije srpske kompanije Vladimir Lučić!

12.08.2024

12:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23