• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

22.08.2024

22:31

Horor u Teksasu! Beba umrla u kolima od vrućine!

Shuterstock

Vesti

Horor u Teksasu! Beba umrla u kolima od vrućine!

Podeli vest

Devetomesečno dete umrlo je nakon što ga je baba ostavila u automobilu skoro osam sati, što vlasti istražuju kao smrt izazvanu toplotom.

Do incidenta je došlo u sredu, u Teksasu, nakon što je policija pronašla dete oko 16 časova (po lokalnom vremenu), vezano u sedištu za bebe, u automobilu njegove babe, navodi se u saopštenju.

Policijski detektivi na licu mesta saopštili su gde se čini da je smrt devetomesečnog deteta uzrokovana visokom temperaturom. Preliminarnom istragom je utvrđeno da je baba deteta jutros oko 8.30 časova ostavila dete na zadnjem sedištu svog automobila u dečijem sigurnosnom sedištu.

Dete je baka pronašla oko 16 časova bez svesti - navodi se u saopštenju.

"Tretira se kao ubistvo"

"Incident se tretira kao krivično delo ubistva. U ovom trenutku nije podignuta optužnica u vezi sa ovim slučajem, ali se očekuje da takva prijava bude podignuta",  saopštila je policija.

Prema "Kids and Car Safety", bilo je najmanje 25 drugih slučajeva u kojima su deca u Sjedinjenim Državama umrla u vrućim automobilima 2024. godine. Teksas ima najviše smrtnih slučajeva dece izazvanih vrućim automobilima od 1990. do 2023. godine, sa ukupno 156 smrtnih slučajeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija