• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

23.08.2024

08:18

Rusi brutalno čiste Kursku oblast, sve je više snimaka! Ukrajinci meštaninu ukrali SUV, usledio horor! (VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

Rusi brutalno čiste Kursku oblast, sve je više snimaka! Ukrajinci meštaninu ukrali SUV, usledio horor! (VIDEO)

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 912. dan.

Kamikaza uništila francuski PVO

Operator dronova FPV iz ruske grupe Aida uspeo je jednim dronom kamikazom da uništi francuski mobilni PVO sistem Krotale u Kurskoj oblasti.

Rusi lansirali Iskandere

Ruske trupe noćas su napale Ukrajinu sa dve balističke rakete Iskander-M/KN-23 i 16 jurišnih bespilotnih letelica Šahed, 14 Šaheda je oboreno, saopštilo je Vazduhoplovstvo Oružanih snaga Ukrajine.

"Usled protivvazdušne borbe, avijacija, jedinice za elektronsko ratovanje i posade mobilnih vatrenih grupa ukrajinskih odbrambenih snaga oborile su još 14 „šaheda“ na lokaciji, nije primljena informacija o uništenju", navodi se u saopštenju.

PVO je delovao u oblastima Čerkasi, Kirovograd, Poltava i Sumi.

 

Ukrali SUV, usledila strašna završnica

Zaseda na automobil ukrajinskih vojnika u Kurskoj oblasti. Po svemu sudeći, SUV je ukraden od jednog od meštana.

 

Napad na Nikopolj

Rusi su dronovima i artiljerijom napali rejon Nikopolj, saopštio je načelnik Dnjepropetrovske regionalne administracije Sergej Lisak. Napadnuti su regionalni centar, naselja Marganjeck i Mirovskaja, žrtava nije bilo, a informacije o šteti se razjašnjavaju.

 

Dvoje stradalo u Hersonskoj oblasti

Tokom protekla 24 sata u Hersonskoj oblasti, usled ruske agresije, 2 osobe su poginule, a još 5 je povređeno, saopštio šef Hersonske OVA Aleksandar Prokudin.

Rusi su granatirali Antonovku, Berislav, Novoberislav, Tomarino, Krasni Majak, Novovoroncovku, Milovo, Huge, Kizomis, Kamišani, Sadovi i grad Herson.

 

Putin doneo odluku, ovo će biti odgovor na napad na Kursku oblast!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Premijer Vučević otkrio detalje: Mere za niže cene u Srbiji u narednih 10 dana
Društvo

Premijer Vučević otkrio detalje: Mere za niže cene u Srbiji u narednih 10 dana

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da ćemo nakon sednice Socio - ekonomskog saveta, ukoliko se postigne dogovor sa Sindikatima i Unijom poslodavaca, imati dobre vesti i dvocifreni skok minimalca, odnosno značajno povećanje imajući u vidu, kako je rekao, sve okolnosti. On je govorio i o cenama namirnica posle jučerašnjeg sastanka

23.08.2024

09:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija