• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

23.08.2024

07:33

Putin doneo odluku, ovo će biti odgovor na napad na Kursku oblast!

Reuters/shutterstock

Vesti

Putin doneo odluku, ovo će biti odgovor na napad na Kursku oblast!

Podeli vest

Ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin doneo odluku o odgovoru na napad Oružanih snaga Ukrajine na Kursku oblast rekavši da će odgovorni biti strogo kažnjeni.

"Iskreno vam kažem da je predsednik (Rusije Vladimir Putin) doneo odluku, čvrsto sam uveren da će svi biti oštro kažnjeni za ono što se dogodilo u Kurskoj oblasti", rekao je Antonov, a prenosi RIA Novosti.

Oružane snage Ukrajine počele su 6. avgusta napad na Kursku oblast u Rusiji, a načelnik ruskog Generalštaba Valerij Gerasimov izjavio je da je ukrajinsko napredovanje u toj oblasti zaustavljeno. 

Putin je ranije izjavio da je kijevski režim napadom na Kursku oblast izveo veliku provokaciju i da gađa neselektivno, uključujući i civilne ciljeve. 

Predsednik Rusije je naglasio da će, kako je naveo, "neprijatelj dobiti dostojan odgovor i da će svi ciljevi koji stoje pred Rusijom biti ostvareni".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija