• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.ra/Mediji

21.08.2024

07:45

Žestok udar Rusa u Galicinovu, otkrili bazu "krakenovaca", usledio horor! Drama iznad Moskve, oglasio se Sobjanin!

EPA

Vesti

Žestok udar Rusa u Galicinovu, otkrili bazu "krakenovaca", usledio horor! Drama iznad Moskve, oglasio se Sobjanin!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 910. dan.

Rusi pogodili bazu u Galicinovu, izginuli "krakenovci"!

Eksplozije su odjeknule u Galicinovo u Nikolajevskoj oblasti, pogođena je baza ukrajinskih militanata neonacističke formacije „Kraken“ i, verovatno, skladište sa raketama, saopštio je Sputnjiku koordinator proruskog pokreta otpor u Nikolajevu Sergej Lebedev.

„Na jugu Nikolajevske oblasti nalazi se selo Galicinovo, postoji Galicinovska fabrika i ozbiljna luka. Tamo su se smestili ekstremisti iz bande Kraken, zabranjene u Rusiji... I konačno, projektili su doleteli“, rekao je sagovornik agencije.

 

Oboreno 45 dronova iznad Rusije

U noći 21. avgusta sistemi PVO oborili su 45 ukrajinskih dronova iznad Rusije, saopštava Ministarstvo odbrane.

Iznad Brjanske oblasti oborene su 23 bespilotne letelice, 11 nad Moskovskom, šest nad Belgorodskom, tri iznad Kaluške oblasti i još dve iznad Kurske oblasti.

U Brjanskoj oblasti, prema rečima gubernatora Aleksandra Bogomaza, nije bilo žrtava, a prvi čovek Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov je istakao da nema podataka o ranjenima.

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin nazvao je pokušaj noćnog napada na grad jednim od najvećih.

U Kurskoj oblasti, pored pretnje od napada, tokom noći tri puta je proglašavana i pretnja od raketnog napada. Iste noći je oborena raketa na zapadu Rostovske oblasti, niko nije povređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je generacijska prilika za Srbiju da zauzme lidersku poziciju! Pajat za Glas Amerike: O rudniku litijuma odlučuje narod u Srbiji, SAD podržavaju stav vlasti!
Politika

Ovo je generacijska prilika za Srbiju da zauzme lidersku poziciju! Pajat za Glas Amerike: O rudniku litijuma odlučuje narod u Srbiji, SAD podržavaju stav vlasti!

Rudnik litijuma je prilika za Srbiju da produbi veze sa Evropskom unijom i pozicionira se kao lider u industriji koja će biti veoma važna u budućnosti, ali o tome da li će rudnika i biti, treba da odluči narod u Srbiji, rekao je u intervjuu za Glas Amerike Džefri Pajat, pomoćnik državnog sekretara SAD za energetske resurse.

21.08.2024

08:37

TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)
Live TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)

Front u Ukrajini, Bliski istok, Amerika, Rusija, sve ima veze sa jednom političkom karijerom dugom 25 godina. Vladimir Putin bio je premijer Rusije, a kasnije je postao predsednik. Od tada on diže Rusiju iz pepela. Ostala je misterija kako je baš on došao na vlast. Da li je to bila Jeljcinova ideja? Šta se desilo u odnosu sa Amerikom? Imali su sjajne odnose, gajili su dobre političke odnose, u Putinu su videli faktor mira, a onda se nešto neočekivano dogodilo. Da li je Putin prevario Zapad? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo i Vladimir Kljajić, politikolog.

20.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija