• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2024

05:30

Šok taktika! Kad Rusi vide ovo, pucaju iz sveg oružja i odmah uništavaju! Ukrajinski oficiri zabezeknuti, kako protiv ovog...

Reuters

Vesti

Šok taktika! Kad Rusi vide ovo, pucaju iz sveg oružja i odmah uništavaju! Ukrajinski oficiri zabezeknuti, kako protiv ovog...

Podeli vest

Oficir ukrajinske vojske Kiril Sazonov otkrio je u intervjuu za kanal „Politeka“ da ruske snage ciljaju čak i male grupe ukrajinskih vojnika

- Jedan vojnik nije meta, dvojica su već napetost, a veće grupe su siguran cilj - izjavio je Sazonov.

On je naveo primer napada na grupu od 12 vojnika koji su samo hteli da zapale cigaretu, a rezultat je bio katastrofalan: polovina je ranjena, a druga polovina poginula.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su njihove jedinice „Centar“ i „Istok“ preuzele kontrolu nad naseljima Karlovka i Prečistovka u Donjeckoj Narodnoj Republici, uz dnevne gubitke ukrajinskih snaga od čak 1.935 vojnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija