• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.09.2024

09:53

(UŽIVO) Neočekivan potez Rusije! Sve ovo pada u kotao! Na udaru ključni gradovi, sela... Ukrajina nema rešenje za munjevitu ofanzivu!

Tanjug/AP

Vesti

(UŽIVO) Neočekivan potez Rusije! Sve ovo pada u kotao! Na udaru ključni gradovi, sela... Ukrajina nema rešenje za munjevitu ofanzivu!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 926. dan.

(VIDEO) Beže ka Lavovu! Počela masovna evakuacija Ukrajinaca! Vozovima hitno napuštaju gradove, ruske granate ne prestaju da padaju!

 

Uništene pešadijske grupe Ukrajine


Posade višecevnih raketnih bacača BM-21 „grad“ ruskih desantnih snaga uništile su grupe pešadije Oružanih snaga Ukrajine u pograničnom području Kurske oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

 

(VIDEO) Sveopšti kolaps u Kijevu! Rusi tuku bez milosti, narod panično beži! Objavljeni prvi snimci haosa u prestonici Ukrajine!

 

Dežurne jedinice PVO uništile ukrajinske dronove

Dežurne jedinice PVO Oružanih snaga Belorusije noćas su uništile dronove koji su narušili državnu granicu, saopštio je načelnik Generalštaba, pukovnik Sergej Frolov.

 

(VIDEO) Šok! Belorusija oborila ruske letelice! Šta će Putin reći na ovo?! Svi čekaju obraćanje Lukašenka, niko ovo nije očekivao!

 

Peskov: Neće biti mobilizacije


U Rusiji se ne razgovara o novom talasu mobilizacije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za ruske medije.

Kako je dodao, raste broj ljudi koji žele da potpišu ugovor sa Ministarstvom odbrane Rusije radi učešća u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini. U Rusiji se preduzimaju ekonomske mere koje doprinose intenziviranju tog procesa, kazao je Peskov.

 

Ovo se Trampu neće svideti! Rusija odgovorila na njegov plan o Ukrajini! "Moramo razumeti jednu stvar..."

 

Formira se dobrovoljački odred u Belgorodu

U Belgorodskoj oblasti se formira dobrovoljački odred „Bars-Belgorod“, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Odred će imati zadatak da čuva i štiti ključne objekte u regionu. Dobrovoljci će biti obučeni da uništavaju dronove, da otkrivaju i uništavaju diverzantsko-izviđačke grupe, obezbeđuju evakuaciju civilnog stanovništva i sprovode protivterorističku operaciju.
 

 

Rusi doneli radiklanu odluku! Medvedev upravo objavio najstrašniju vest za Ukrajinu! "Formiraćemo ga..."

 

Vazdušno-kosmičke snage Rusije podržavaju napredovanje vojske na bokovima kod Ugljedara

Ruska avijacija pruža precizne udare podrške jedinicama grupacije „Istok“, koje probijaju bokove odbrane ukrajinske grupacije kod Ugljedara. Tokom poslednjih dana, ruske snage su potisnule OSU iz Prečistovke i napreduju dalje, napadajući u blizini rudnika „Južnodonbaska broj 1“ kod Vodjanog.

 

(VIDEO) Hitno! Putin izdao udarno naređenje! 40.000 vojnika kreće u juriš, ovaj grad mora da padne po svaku cenu!

 

Tusk objasnio zašto Poljska ne obara ruske rakete: 'Nismo u ratu'

Poljski premijer, Donald Tusk, na konferenciji za medije u Kišinjevu izjavio je da Poljska nije u ratnom stanju, te da je neophodno procenjivati situacije u skladu s tim.

- Poljska nije u stanju rata, stoga treba polaziti od pretpostavke da objekat koji narušava naš vazdušni prostor može biti pretnja ili neprijateljski objekat, ali može biti i civilni objekat - rekao je Tusk.

 

Prelomni momenat u ratu! Rusi su ovo čekali više od dve godine! Ukrajini upravo saopštene najgore moguće vesti!

 

Zelenski: Naša vojska postiže zacrtane ciljeve u Kurskoj oblasti

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je da ukrajinska vojska postiže sve zacrtane ciljeve u ruskoj pograničnoj Kurskoj oblasti. On je naveo da Ukrajina priprema „značajne promene“ u vezi sa PVO sistemima, sposobnostima na frontu i obnovom zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!
Politika

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine -, 650 članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine -udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljnih davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva.

05.09.2024

10:57

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija