• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.09.2024

16:04

(VIDEO) Srušio se helikopter načelnika policije! Sa njim bio čovek tražen zbog pronevere miliona!

EPA

Vesti

(VIDEO) Srušio se helikopter načelnika policije! Sa njim bio čovek tražen zbog pronevere miliona!

Podeli vest

Načelnik policije Salvadora i čovek optužen za proneveru više miliona dolara poginuli su kada se u nedelju uveče srušio vojni helikopter kojim su putovali, saopštila je jutros vlada te zemlje.

Načelnik policije Maurisio Arijaza bio je u helikopteru s bivšim menadžerom Manuelom Kotom, optuženim za proneveru 35 miliona dolara, koji je uhapšen juče u Hondurasu nakon pokušaja bekstva u Sjedinjene Američke Države, posle čega je predat salvadorskoj policiji, prenosi Rojters.

 

Prema salvadorskim oružanim snagama, helikopter se srušio u okrugu Pasakina, na jugoistoku zemlje u blizini granice sa Hondurasom.
Ukupan broj ljudi u helikopteru i dalje nije poznat.

Predsednik Najib Bukele napisao je na Iksu da to što se dogodilo ne može da se smatra običnom nesrećom i da mora temeljno da se istraži.

Bukele je pohvalio Arijazu za njegov doprinos nacionalnoj bezbednosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija