• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.09.2024

07:40

Grom iz vedra neba! Nova šokantna odluka Trampa! Šta je ovim hteo da postigne?!

EPA/Shutterstock

Vesti

Grom iz vedra neba! Nova šokantna odluka Trampa! Šta je ovim hteo da postigne?!

Podeli vest

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama saopštio je danas da planira da glasa za legalizaciju marihuane na Floridi.

- Kao stanovnik Floride, glasaću za amandman 3 u novembru - naveo je on na svojoj društvenoj mreži Istina (Truth).

On je pozvao na razmatranje uvođenja pravila koja bi obezbedila da punoletni građani imaju pristup bezbednom i proverenom proizvodu.

- Kao predsednik, nastavićemo da se fokusiramo na istraživanje kako bismo otkrili medicinske upotrebe marihuane za lekove sa liste 3 i sarađivaćemo sa Kongresom na donošenju zakona, uključujući podržavanje prava (saveznih) država da donose zakone o marihuani, kao na Floridi, u interesu njihovih građana - istakao je Tramp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija