• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

10.09.2024

21:30

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)  Krvnički pretukla dete! Od siline udaraca devojčica pala na pod!

printscreen Twitter

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Krvnički pretukla dete! Od siline udaraca devojčica pala na pod!

Podeli vest

Snimak je tajno zabeležila majka drugog deteta koja je bila prisutna u sobi dok se incident događao.

Francuske vlasti pokrenule su krivičnu istragu nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem vaspitačica u vrtiću u Parizu udara trogodišnju devojčicu. Prema navodima, incident se dogodio 3. septembra, prvog dana školske godine u školi Freres-Voisins.

Na snimku se vidi vaspitačica koja udara uplakanu devojčicu po leđima, posle čega dete pada na pod.

Advokat roditelja devojčice, Vanesa Edberg, istakla je da je učiteljica devojčici poprskala i neidentifikovanu tečnost sasula u lice dok dete vrišti i viče: "Mama!".

- To nije bio šamar. Ona je udarena po leđima. Ono što se dogodilo je izuzetno ozbiljno.

 

 

Roditelji su izuzetno uznemireni i prijavili su slučaj policiji. Snimak je tajno zabeležila majka drugog deteta koja je bila prisutna u učionici dok se incident događao.

Nakon incidenta, devojčica je bila prisiljena da stoji u ćošku, plačući i vičući: "Mama". Učiteljica je navodno priznala da je udarila dete i izvinila se porodici. Vlasti su odmah smenile učiteljicu i ona je trenutno na bolovanju dok čeka ispitivanje.

Advokatica porodice je rekla da je učiteljica uzela malu flašicu i "na lice joj poprskala neidentifikovani proizvod". Prema njenim rečima, devojčica i ostatak njene porodice "su izuzetno traumatizovani", te su ceo slučaj prijavili policiji i tužilaštvu. Prema njegovim rečima, incident je tajno snimila majka drugog deteta, koja je ceo dan bila u učionici.

- Udarila je moju ćerku i ranije, zato je imala tako emotivnu reakciju, a majka koja je bila tamo odlučila je da diskretno snima - rekao je otac devojčice za Le Parisien, prenosi Dejli mejl.

Roditelji u početku nisu znali za snimak, ali ga je žena koja ga je snimila predala posle dva dana.

U Francuskoj, napad na dete mlađe od 15 godina predstavlja krivično delo koje se kažnjava zatvorskom kaznom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija