• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2024

14:10

Nije gotovo! Dok slave i Kamala i Tramp, jedna vest je prošla ispod radara! Najveći obračun tek sledi, svi već govore o tome!

Tanjug/AP

Vesti

Nije gotovo! Dok slave i Kamala i Tramp, jedna vest je prošla ispod radara! Najveći obračun tek sledi, svi već govore o tome!

Podeli vest

Bivši predsednik Donald Tramp, koji se ponovo kandiduje za Belu kuću kao republikanac, i Kamala Haris, aktuelna potpredsednica i kandidatkinja Demokratske partije, završili su sinoć ono što mnogi vide kao ključnu debatu pred predstojeće novembarske izbore, a već su otvorene priče o mogućem revanšu u narednom mesecu.

Manje od sat vremena nakon što je napustio privremeni studio ABC Njuza u Nacionalnom ustavnom centru u Filadelfiji, Tramp je izašao pred novinare i proglasio pobedu u debati sa Haris.

- Mislim da je ovo bila moja najbolja debata. Lično smatram da je ovo najbolji nastup koji sam ikada imao - izjavio je Tramp.

Pozvao se na ankete, čije izvore nije precizirao, prema kojima je izašao kao pobednik.

Tramp nije želeo da se izjasni o mogućnosti druge debate sa Haris, koju je njen tim predložio, ali je ostavio tu mogućnost otvorenom.

- Nisam siguran da li ćemo imati još jedno sučeljavanje. Ja ne bih imao ništa protiv - kazao je Tramp.

Nedugo nakon završetka debate, stiglo je saopštenje od Džen O’Meli Dilon, šefice izbornog štaba Kamale Haris, koja je u njeno ime zatražila novo televizijsko sučeljavanje sa Trampom.

- Pod blještavim svetlima reflektora, američki narod je imao priliku da vidi kakav ih izbor očekuje na izborima ove jeseni: da krenu napred sa Kamalom Haris ili nazad sa Donaldom Trampom. To su videli večeras i trebalo bi da vide ponovo u oktobarskoj debati. Potpredsednica Haris je spremna za novu debatu. Da li je i Donald Tramp -  upitala je O’Meli Dilon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija