• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2024

21:10

Putin će poludeti kada ovo čuje! Erdogan progovorio o povratku teritorija, jednu oblast je posebno naglasio: To je zahtev...

Reuters

Vesti

Putin će poludeti kada ovo čuje! Erdogan progovorio o povratku teritorija, jednu oblast je posebno naglasio: To je zahtev...

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je danas da Turska podržava suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine, istovremeno naglašavajući stalnu podršku pravima krimskih Tatara.

- Naša podrška teritorijalnom integritetu, suverenitetu i nezavisnosti Ukrajine je nepokolebljiva. Povratak Krima Ukrajini je zahtev u skladu s međunarodnim pravom - saopštio je Erdogan putem video-poruke emitovane na Četvrtom samitu lidera Krimske platforme, prenosi agencija Anadolija.

Kako se navodi, Erdogan je posebno istakao da krimski Tatari teško žive ''već osam decenija''.

- Verujem da će se u narednom periodu nastaviti preduzimati dodatni koraci za jačanje prava Krimskih Tatara - rekao je Erdogan i ponovio da Turska nikada nije priznala aneksiju Krima.

Erdogan je ponovio i težnju Ankare da se rat Rusije i Ukrajine što pre okonča.

- Naša iskrena želja je da se rat završi poštenim i trajnim mirom zasnovanim na teritorijalnom integritetu, suverenitetu i nezavisnosti Ukrajine -  rekao je Erdogan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35