• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2024

10:30

Veliki zaokret! Šok vesti za Kamalu nakon pokušaja atentata na Trampa! Počeo pakao za demokrate, ako se nastavi do izbora...

Reuters

Vesti

Veliki zaokret! Šok vesti za Kamalu nakon pokušaja atentata na Trampa! Počeo pakao za demokrate, ako se nastavi do izbora...

Podeli vest

Američki kladioničari su povećali šanse bivšeg predsednika SAD i republikanskog kandidata Donalda Trampa za pobedu na predstojećim predsedničkim izborima nakon drugog navodnog pokušaja atentata na njega, pokazuju podaci sa online platforme Polymarket.

Prema servisu, Tramp ima 50% verovatnoće da pobedi na izborima, dok su šanse potpredsednice SAD Kamale Haris procenjene na 49%. Kako navodi portal, uloge na ovo dešavanje prelaze stotine miliona dolara.

Ranije je zvanični predstavnik Tajne službe SAD, koja obezbeđuje sigurnost državnih zvaničnika, Entoni Guljelmi, izjavio da agencija sprovodi istragu incidenta sa pucnjavom koji se dogodio u nedelju u blizini mesta gde je bio Tramp. Kako je preneo Fox News, u istragu navodnog pokušaja atentata na Trampa uključio se i FBI.

Bliska saradnica Trampa, kongresmenka Marjori Tejlor Grin, izjavila je da je na političara „izvršen atentat” i da su „pokušali da ga ubiju”. Prema informacijama CNN-a, američke vlasti veruju da je pucnjava u blizini Trampovog golf kluba bila neuspeli pokušaj atentata na političara.

Iz Bele kuće su saopštili da je predsednik SAD Džo Bajden obavešten o incidentu i da će nastaviti da prati razvoj situacije.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija