• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2024

20:41

Potvrđeno je! Dimitrijević potpuno siguran da NATO ima plan! Šta to Zapad radi?!

Nikola Babić

Vesti

Potvrđeno je! Dimitrijević potpuno siguran da NATO ima plan! Šta to Zapad radi?!

Podeli vest

U specijalnoj emisiji Informera, glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević izneo je šokantne detalje plana NATO pakta da uvede ceo svet u Treći svetski rat. Njima smeta Rusija i planiraju da je isprovociraju.

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bloka, gost specijalnog programa Informer TV kaže da je u potpunosti siguran da su ove informacije tačne i da takvi planovi NATO postoje.

- Potpuno sam siguran da ovo jeste u njihovim planovima. Rusi će imati dva miliona i 400 hiljada vojnika u kasarnama do kraja godine. Ruske vesti su danas bile prepune informacija. Ruski analitičar je izneo informacije da je Amerika spremna da vrši masovne udare na teritoriju Rusije - kaže Dimitrijević.

Na pitanje zašto se ovo dešava, Dimitrijević kaže:
 
- Oni su sada u periodu izbora i njima treba velika pobeda. Pošto su svesni da do toga ne može doći, onda im je potrebno neko veliko iritiranje. Sad je poželjno da se na teritoriji Ukrajine iscenira ruski napad na teritoriji Ukrajine. Ovo sve o čemu govorimo, to nismo izmislili. Ova njihova debata od pre nekoliko dana je u Rusiji poprilično ozbiljno praćeno. Prilično su se navijački odnosili ka politici i nastupu Donalda Trampa. Kod nas je bila ta mudra neutralnost. Mi otvoreno iznosimo naše simpatije, ali navijali smo bez pene na ustima. Iznenadilo me je koliko su Rusi favorizovali Trampa na neki način. To što su Rusi prekočili Pariz nije slučajno. Recimo i ova poseta Makrona koja je bila na našim prostorima, smatram da u ovom trenutku nije slučajna. Evropa, posebno Francuska i Nemačka, ima svest da je itekako ugrožena i da može da bude na udaru. Duboka država se silno vara ako misli da će prva da pretrpi udar - smatra Dimitrijević.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija