• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TANJUG

17.09.2024

19:45

Lukašenko brutalno iskren! Ako se ovo desi sigurno će doći do Trećeg svetskog rata!

Tanjug/AP

Vesti

Lukašenko brutalno iskren! Ako se ovo desi sigurno će doći do Trećeg svetskog rata!

Podeli vest

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da bi napad na Belorusiju značio početak trećeg svetskog rata.

"Želim da upozorim naše protivnike, naše rivale. I oni koji još ne razumeju. Nema potrebe da se ovo radi. Napad na Belorusiju je treći svetski rat", upozorio je Lukašenko, prenosi BelTA.

Lukašenko je podvukao da Belorusija ima čime da odgovori na spoljnu agresiju i da će se braniti njeni interesi i vrednosti.

"Nećemo dozvoliti da bilo ko zadire u svetu zemlju naših predaka, nezavisnost i suverenitet naše Otadžbine", istakao je on.

Lukašenko je ranije  najavio hitan odgovor na kršenje državne granice u slučaju napada NATO-a.

On je objasnio da ako počnu bilo kakve akcije protiv Belorusije, "neće imati drugog izbora", podseća beloruska agencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)
Live TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)

Stotine pripadnika libanske militantne grupe Hezbolah koju podržava Iran povređeno je u utorak u napadu na pejdžere članova ove grupe, rekao je libanski bezbednosni izvor za strane medije. Ovaj događaj, ali i mogući frontalni sukob Rusije i NATO pakta, komentarisali su bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta tokom svog gostovanja u "Otvorenom studiju".

17.09.2024

19:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija