• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2024

21:59

Hitno stižu specijalci! Drama na granici sa Ukrajinom, Belorusija odmah poslala elitne jedinice!

Shutterstock/AP/Printscreen/Deep State

Vesti

Hitno stižu specijalci! Drama na granici sa Ukrajinom, Belorusija odmah poslala elitne jedinice!

Podeli vest

Belorusija je na granici sa Ukrajinom rasporedila specijalne policijske jedinice (OMON), saopštio je ministar unutrašnjih poslova republike Ivan Kubrakov.

- Resor je analizirao akcije Oružanih snaga Ukrajine u ruskoj Kurskoj oblasti. Zbog napete situacije kod južnih granica Belorusije, u pograničnom delu su raspoređene specijalne jedinice OMON i unutrašnjih trupa - rekao je Kubrakov.

Kako je istakao, glavni cilj je da se spreči upad protivnika u naseljena mesta i osigura bezbednost građana Belorusije.

- S tim u vezi, organizovana je operativna saradnja sa komandantima vojnih jedinica, graničnih trupa, predsednicima regionalnih i okružnih izvršnih komiteta - naglasio je Kubrakov.

Takođe se navodi da preduzete mere omogućavaju da se situacija drži pod kontrolom i da se spreči prodor diverzantskih izviđačkih grupa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35