• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.09.2024

23:12

Niko nije očekivao! Objavljena najmračnija moguća prognoza za Ukrajinu! Da li će Putin dozvoliti ovakav razvoj situacije?!

EPA/Shutterstock

Vesti

Niko nije očekivao! Objavljena najmračnija moguća prognoza za Ukrajinu! Da li će Putin dozvoliti ovakav razvoj situacije?!

Podeli vest

Britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Lemi izjavio je da će rat u Ukrajini trajati najmanje do 2026. godine „i kasnije“, što predstavlja mračnu prognozu za sukob koji se ne nazire kraj, prenosi Guardian.

Na konferenciji Laburističke stranke u Liverpulu, Lemi je istakao da će problemi rata postati „još dublji i suroviji“, posebno krajem 2025. i tokom 2026. godine.

Zapadni političari i dalje traže načine da pojačaju podršku ukrajinskoj vojsci, razmatrajući i mogućnost ukidanja ograničenja za napade unutar teritorije Rusije. Lemi je naglasio da se aktivno razgovara o dodatnim koracima pomoći Kijevu, uz pokušaje da se održi linija fronta pod velikim pritiskom na istoku.

Predsednik Vladimir Putin je ranije upozorio da zemlje NATO-a moraju biti svesne opasnosti kada razmatraju planove o dozvoli Kijevu za napade na rusku teritoriju. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov dodao je da je odgovor na moguće napade poznat liderima Rusije, koji već sprovode odgovarajuće kontramere i spremaju se za reakciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija