• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: bbc

27.10.2024

21:00

(VIDEO) Devojka ubila roditelje, pa 4 godine živela sa njihovim leševima! Potresan slučaj uznemirio Ameriku!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Devojka ubila roditelje, pa 4 godine živela sa njihovim leševima! Potresan slučaj uznemirio Ameriku!

Podeli vest

Virdžinija Mekalou, osuđena je na kaznu doživotnog zatvora, nakon priznanja da je zverski ubila svoje roditelje, a kasnije i živela 4 godine sa telima.

Posmrtni ostaci Lois i Džona Mekaloua, starosti 71 i 70 godina, pronađeni su u vrećama za spavanje u njihovoj kući u Grejt Badou u Eseksu u septembru 2023.

Virdžinija Mekalou (36) priznala je da je otrovala svog oca i nasmrt izbola svoju majku u junu 2019.

Optužena, koja je policiji rekla da se razvesele , jer su uhapsile ubicu, moraće da odsluži minimalnu kaznu od 36 godina pre nego što bude razmatrana za puštanje na slobodu.

Virdžinija je napravila ogromne dugove na karticama svojih roditelja, i nakon smrti takođe nastavila da se baškari.

Mekalou, koja je ranije priznala dve tačke za ubistvo, osuđena je na sudu u Čelmsfordu, ali nije pokazala emocije.

Dežurni službenik Rob Kirbi, šef odeljenja za velike zločine u policiji Eseksa, rekao je da je slučaj "šokirao i užasnuo" čak i najiskusnije detektive za ubistva u policiji.

Rekao je da je Mekalou napravila lažan svet u kojem je živela i opisao ju je kao veštu manipulatorku.

Istraga o nestalim osobama pokrenuta je u septembru 2023. nakon što su lekari opšte prakse roditelja ubice McCullough izrazili zabrinutost zbog toga što se oni ne pojavljujuju na redovnim pregledima.

Policija je postala sumnjičava prema ćerki para zbog njenih stalnih izgovora o tome gde su njeni roditelji i kasnije je izvršila nalog u porodičnoj kući.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija