• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: glavkom

27.10.2024

18:40

Šok detalji! Tramp je ovo hteo da uradi Putinu, rat je mogao da se izbegne?!

Reuters

Vesti

Šok detalji! Tramp je ovo hteo da uradi Putinu, rat je mogao da se izbegne?!

Podeli vest

Bivši šef Sjedinjenih Američkih Država i američki predsednički kandidat Donald Tramp još jednom je izjavio da Ruska Federacija nikada ne bi napala Ukrajinu da je on predsednik. Političar je to rekao u epizodi podkasta američkog stand-up komičara Joea Rogana.

Političar je objasnio kako će zaustaviti ruskog predsednika  Vladimira Putina

"Rusija nikada ne bi napala da sam predsednik", rekao je Tramp.

Na pitanje Rogana kako će bivši predsednik zaustaviti ruskog predsednika Vladimira Putina, Tramp je odgovorio: "Rekao bih: 'Vladimire, nećeš napasti'.

Podsetimo se da je američki predsednik Džo Bajden rekao da je republikanac Donald Tramp pretnja demokratiji, tako da mora biti "politički izolovan".

Kako je objavljeno, američki predsednički kandidat Kamala Haris izrazila je sumnju u sposobnost svog protivnika Donalda Trumpa da obavlja dužnosti u Beloj kući. To je usledilo nakon što je otkazao nekoliko izbornih događaja.

Inače, predsednički izbori će se održati u Sjedinjenim Državama 5. novembra. U početku je trebalo da bude revanš između demokrate Joea Bidena i republikanca Donalda Trumpa, koji se već kandidovao za predsednika 2020. godine. Ali u julu se situacija promenila: Bajden se povukao iz trke i podržao potpredsednicu Kamalu Haris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija